Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Kokeile jotain uutta ja erilaista. Sinun on aika päästää irti vanhoista kaavoista ja laittaa itsesi likoon. Uskalla olla omalaatuinen ja erottua joukosta.

KAKSONEN

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Seuraa vaistoasi ja tee rohkea siirto, kun sopiva tilanne osuu kohdalle. Sinun on aika pyrkiä kohti unelmiasi.

RAPU

Pidä kulut minimissään. Tunteet kuohuvat tänään herkästi, jos satut kuulemaan hämmentäviä uutisia. Pura ylimääräinen energia johonkin rakentavaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Viehätysvoimaasi on vaikea vastustaa. Usko itseesi, niin ovet alkavat avautua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Ole tarkkana siitä, mitä tulet sanoneeksi missäkin seurassa. Joku saattaa väännellä sanojasi muotoon, joka on jo kaukana tarkoittamastasi. Varovaisuus kannattaa.

VAAKA

Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin lähdet liikkeelle. Edessäsi saattaa nyt olla iso ratkaisu, joka vaatii aikaa ja harkintaa. Kuuntele vaistoasi.

SKORPIONI

Sisu vie sinut läpi päivän haasteista. Älä anna negatiivisen kommentin lannistaa. Ilmassa voi olla myös kateutta, joka kannattaa jättää omaan arvoonsa.

JOUSIMIES

Menevä asenteesi herättää positiivista huomiota. Päivä tarjoaa hauskoja yllätyksiä. Nauti olostasi ja hyvästä keskusteluseurasta.

KAURIS

Haluat nähdä muutoksia, eikä kärsivällisyytesi riitä nyt kovin pitkälle. Lähde liikkeelle pienistä asioista, joilla on hyvä valmistella suurempaa siirtoa.

VESIMIES

Olet täynnä energiaa. Saatat innostaa toiminnallasi myös muita liikkeelle. Joku kääntyy yllättäen puoleesi neuvon tarpeessa.

KALAT

Tarkastele arkirutiinejasi ja päivitä ne nykytilanteen tasalle. Yksinkertaistaminen on usein paras vaihtoehto. Satsaa säästelemättä hyvinvointiisi.

OINAS

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Älä jätä leikkiä kesken, vaikka takaiskuja sattuisikin kohdallesi. Sinnikkyys palkitaan tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla