Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ympäröi itsesi ystävillä ja sukulaisilla. On aika avata ajatusmaailmaasi ja kertoa haaveistasi. Saat neuvon, josta voi olla paljon hyötyä tulevaisuudessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Tunteesi menevät tänään testiin. Saat itsestäsi selville jotain arvokasta, jonka ymmärtäminen avaa paljon ovia. Ota etäisyyttä turhaan draamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Sinulla on paljon tarjottavaa. Pääset asioissa eteenpäin tänään olemalla nopea liikkeissäsi ja hyvä kuuntelemaan. Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi.

 

LEIJONA

Et pidä näkemästäsi. Nyt on parasta jättäytyä sivuun ja olla kommentoimatta asioita, jotka eivät suoraisesti kosketa sinua. Sinulta saattaa puuttua vielä tietoa.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ystäviä kuulumisia vaihtaaksesi. Sinun on aika panostaa itsesi kehittämiseen. Muista olevasi itse oman elämäsi keskipiste.

 

VAAKA            

Käyt läpi menneitä ihmissuhteita. Joudut punnitsemaan nyt erään ihmisen luotettavuutta. Pidä varasi, jos hän on aiheuttanut sinulle jo aiemmin pettymyksiä.

 

SKORPIONI

Satsaa tänään ennen kaikkea itseesi. Sinulla on nyt tavoitteita, joihin et pääse panostamatta peliin kaikkeasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Peräänny liian mutkikkaaksi käyvästä tilanteesta. Liioittelu ei johda mihinkään hyvään. Lähde aina liikkeelle kylmistä faktoista.

 

KAURIS

Anna kodillesi uusi ilme pienillä muutoksilla. Voit vaikuttaa paljon lähipiirisi ilmapiiriin auttamalla muita käytännön asioissa. Valikoi tarkkaan, mihin suuntaan energiasi.

 

VESIMIES

Ole realistinen, ja jätä tuhoon tuomittu kuvio omaan arvoonsa. Turhia riskejä ei nyt pidä ottaa. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten.

 

KALAT

Sinua vedetään nyt kahteen eri suuntaan. Valitse vaihtoehto, joka palvelee parhaiten hyvinvointiasi. Älä leikittele omien rajojesi kanssa.

 

OINAS

On hyvä hetki hoitaa roikkumaan jäänyt terveyteen tai raha-asioihin liittyvä kysymys. Järjestelmällisyys säästää sinut suuremmilta harmeilta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla