Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Pääset pitkälle, kunhan luotat itseesi ja kuuntelet, mitä sinulle sanotaan. Mielikuvituksesi on paras valttisi. On aika heittäytyä luovaksi.

OINAS

Avun tarjoaminen on ihailtavaa. Muista ajatella myös omaa jaksamistasi. Muiden tukeminen voi olla kuluttavampaa kuin arvaatkaan.

HÄRKÄ

Anna junnaavien asioiden olla ja suuntaa energiasi sinne, missä tapahtuu. Positiivisiin seikkoihin keskittyminen on sinulle paljon terveellisempää ja hauskempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Tapaat ihmisen, jonka kanssa sinulla synkkaa välittömästi. Päivä voi olla uuden ystävyyden tai romanssin alku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Pidä paperit ja muut käytännön asiat hyvässä järjestyksessä. Säästyt monelta harmilta olemalla tunnollinen. Päivä tuo mukanaan yllättäviä uutisia.

LEIJONA

Ole tarkkana, kun herkkä puheenaihe nousee pintaan. Voit päästä vähemmällä jättämällä asian sikseen ja keskittymällä johonkin positiivisempaan.

NEITSYT

Satsaa kaikkesi peliin. Nyt on aika takoa täysillä, jos haluat asioiden etenevän. Älä jää kuuntelemaan lannistavia sanoja.

VAAKA

Ota haltuun luovuutta kysyvä projekti. Sinun on aika päästä ideoimaan ja etsimään uusia haasteita. Tapaat inspiroivan ihmisen.

SKORPIONI

Nyt ei ole aika hakeutua turhanpäiväisiin riitoihin. Ota etäisyyttä hankalaksi heittäytyvään ihmiseen. Positiivinen seura tekee ihmeitä.

JOUSIMIES

Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt. Hauskanpidon ei tarvitse merkitä rahan törsäämistä. Pidä elintavat muutenkin ruodussa.

KAURIS

Tee tarvittavat muutokset paikoillaan junnaavaan tilanteeseen. Käytännönläheinen ajattelu on nyt paras valttisi. Pidä asiat mahdollisimman yksinkertaisina.

VESIMIES

Aloita päivä hyvissä merkeissä tarjoamalla apuasi sitä tarvitsevalle. Ystävällisyytesi merkitsee hänelle paljon, ja se saattaa myös lähentää teitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla