Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi. Usko itseesi ja tartu haasteeseen ennen kuin joku muu iskee apajillesi. Saat piristysruiskeen yllättävältä taholta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut. On tärkeää, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Avoin mieli on hyvä juttu, mutta älä anna sen kääntyä itseäsi vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Ota ongelmat käsittelyyn nopeasti päästämättä niitä kasaantumaan. Suorasanaisuus on nyt paras valttisi.

 

KAKSONEN

Mieti asemaasi työyhteisössä. On otollinen hetki tarkastella tarjontaa uusien haasteiden varalta. Uskoudu mietteistäsi hyvälle ystävälle.

 

RAPU

Käy läpi tavoitteitasi. Päivitä niitä tarvittaessa tilanteen tasalle. On tärkeää, että sinulla on luotettavia liittolaisia lähistöllä.

 

LEIJONA

Avaa silmäsi. Valppaus on tänään tärkeää, sillä ympärilläsi on paljon meneillään. Kärsivällisyys avaa sinulle ovia ja auttaa ihmissuhteissa.

 

NEITSYT

Huomaat pelanneesi korttisi oikein. Moni ratkaisusi kantaa tänään hedelmää. Aseta rima korkealle ja anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

VAAKA            

On tärkeää, että uskot itseesi. Älä anna kenenkään vaatia sinulta kohtuuttomuuksia. Et voi välttyä tänään kritiikiltä, mutta siitä voi olla myös paljon hyötyä.

 

SKORPIONI

Ole täsmällinen ja tunnollinen. Pikkutarkkuus pelastaa sinut nololta mokalta. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa voi viedä pitkälle.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Tee parhaasi pitääksesi reaktiosi säällisinä, sillä et kaipaa päivään lisädraamaa. Energiaasi tarvitaan toisaalla.

 

KAURIS

On muutosten aika. Toimi niiden moottorina itse odottelematta, että joku muu tekisi aloitteen. Menneisyyden kokemuksistasi on paljon apua.

 

VESIMIES

Ota rennosti ja tee vain sen verran, mihin realistisesti pystyt. Suhtaudu stressittömästi kaikkeen, mitä päivä tuo mukanaan. Älä anna tyhjiä lupauksia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla