Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Jos haluat nähdä ympäristössäsi muutoksia, on sinun parasta lähteä liikkeelle itse. Ota ohjat käsiisi ja suuntaa suoraan ongelmakohtiin. Päättäväisyys vie sinut minne tahansa.

KALAT

Tutki tarkemmin tilannetta, joka tuntuu ongelmalliselta. Sinulta on ehkä jäänyt huomaamatta jotain olennaista, eivätkä asiat olekaan aivan niin huonolla mallilla kuin kuvittelet.

OINAS

Tee parhaasi kaikessa, mihin ryhdyt. Nyt kannattaa valikoida tarkkaan, minkälaisille asioille annat energiaasi. Saat tilaisuuden näyttää, mihin pystyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Tasainen tahti on paras taktiikka etenemiseen. Älä hätiköi, vaan ota haltuun yksi etappi kerrallaan. Kärsivällisyys on paras valttisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Luota faktatietoon. Huhut kannattaa unohtaa, sillä muutaman ihmisen keskeinen spekulointi ei kerro koko totuutta. Ole tarkka kuuntelija ja vaadi parempia selityksiä.

RAPU

Työelämässä on meneillään jotain mukavaa. On hyvä hetki tavoitella uusia tehtäviä tai tehdä vanhat rutiinit eri tavalla. Positiivinen asenne tekee ihmeitä.

LEIJONA

Ole tarkkana rahasta. Nyt kannattaa ajatella tulevaa ja säästää kuluissa. Kieltäydy tarvittaessa ylimääräisistä riennoista, jos ne verottavat talouttasi.

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmisiä. Työ ja huvi sekoittuvat tänään kätevästi. Saatat tavata otollisen kontaktin epätodennäköisessä ympäristössä.

VAAKA

Etene asioissa askel kerrallaan. Älä ylläty, jos saat vastaasi myös epäilyä ja kyseenalaistamista. Ole valmis keskustelemaan ja perustelemaan näkemyksiäsi.

SKORPIONI

On hyvä päivä kotona pysyttelemiseen. Lataa akkujasi ja suunnittele tulevaa. Mielikuvituksesi tekee täysillä töitä, ja ideoita syntyy nyt kiivaalla tahdilla.

JOUSIMIES

Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin ja tasapainoon.

KAURIS

Tee päätös ja pidä siitä kiinni. Nyt ei kannata jättää mitään onnen varaan. Usko itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava muuttaaksesi omaa elämääsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla