Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Luota kokemuksen ääneen. Menneitä muistelemalla voit säästyä tekemästä harmittavaa mokaa toistamiseen. Älä lähde mukaan tarpeettomaan draamaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Hoida keskeneräisen asiat loppuun. Nyt ei ole aika antaa hommien kasaantua. Pidä stressi kaukana järjestelmällisyydellä ja olemalla lempeä itseäsi kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

On tärkeää, että viihdyt kotonasi. Nyt on oikea hetki raivata paikkoja tai ottaa haltuun sisustusprojekti, joka on ollut mielessäsi jo pitkään.

 

VESIMIES

Luota tietoon ja anna huhujen mennä omia menojaan. Varmista faktat luotettavasta lähteestä. Läheiselläsi on sinulle yllätys.

 

KALAT

Sinun on oltava tiukkana tänään, sillä vanha tuttu kuvio uhkaa toistua. Älä lankea samaan kuoppaan enää uudestaan. Kuuntele ystävän neuvoa.

 

OINAS

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Kaivele taustoja hieman. On aika antaa romantiikalle reilusti enemmän tilaa elämästäsi.

 

HÄRKÄ

Lopeta jahkailu ja tee päätös. Lähde liikkeelle siitä, mitä haluat. Luota intuitioosi ja jatka täydellä höyryllä niin pitkälle, kuin tarve vaatii.

 

KAKSONEN

Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Punnitse tilanteesi hyviä ja huonoja puolia tarkkaan. Tee päätöksiä vasta viisastuneena.

 

RAPU

Älä anna ympärilläsi vallitsevan sekamelskan saada päätäsi pyörälle. Mieti, mitä ikeasti haluat saavuttaa ja minkälaisia uhrauksia se vaatii.

 

LEIJONA

Ympäröi itsesi ihmisillä, joista saat virtaa. Tarvitset uusia haasteita arjen keskelle. Rakkauselämääsi on luvassa yllätyskäänteitä.

 

NEITSYT

Pysy tänään tontillasi. Pääset loistamaan omassa elementissäsi. Olet nyt parhaimmillasi rauhallisessa ympäristössä ja pienessä porukassa.

 

VAAKA

Mieti, mitä haluat lähitulevaisuudelta. Päivä tuo elämääsi yllättävän piristysruiskeen. On aika miettiä uudistuksia arkirutiineihisi.           

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla