Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Rehellisyys auttaa hankalan tapahtumakimpun selvittelyssä. Älä kaunistele totuutta ja vaadi muitakin puhumaan suoraan. On rohkeiden siirtojen aika.

VESIMIES

Lähde koko sydämelläsi mukaan projektiin, joka on sinulle tärkeä. Nyt on aika ottaa riskejä ja nostaa rima korkealle. Älä anna kenenkään muun määritellä rajojasi.

KALAT

Rauhallisuus on valttia tänään. Päivä sisältää muutamia yllätyksiä, jotka voivat hämmentää ja hermostuttaa. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Opit tänään jotain arvokasta. Uuteen aihepiirin tai ympäristöön tutustuminen on hyödyllistä. Pyri aina ymmärtämään tilanteen jokaista osapuolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Päivä tuo mukanaan muutoksia, jotka eivät ehkä ole sinulle mieleisiä. Katso kaikessa rauhassa, mihin suuntaan asiat kehittyvät. Sinulla on aikaa vetää johtopäätöksiä myöhemmin.

KAKSONEN

Ihmissuhteet vaativat nyt huomiota ja huolenpitoa. Muista kysyä läheisesi mielipidettä isoissa päätöksissä. Yhteistyössä on voimaa.

RAPU

On suurten ratkaisujen aika. Tee arjestasi juuri sellaista, kuin haluat. Lähde liikkeelle omista tarpeistasi ja mahduta muiden toiveet mukaan pikkuhiljaa.

LEIJONA

Ota kutsu, ehdotus tai haaste vastaan. Nyt on aika lähteä liikkeelle ja tavoitella tähtiä taivaalta. Moni asia kääntyy tänään valoisampaan suuntaan.

NEITSYT

On muutosten aika. Tee enempää epäröimättä rohkea veto, jota olet suunnitellut jo pidempään. Jotain on jätettävä myös sattuman varaan.

VAAKA

Hoida sinulle uskotut vastuuhommat jättämättä kenellekään valittamisen varaa. Tänään on tärkeää osata kieltäytyä tarvittaessa. Älä ryhdy kenenkään astinlaudaksi.

SKORPIONI

Joku yrittää haastaa sinua tänään. Ole järkevä ja ajattele reilusti omaa parastasi. Pidä itsestäsi huolta erityisesti paikasta toiseen liikkuessasi.

JOUSIMIES

Tartu tekemättömien hommien listaan ja ala purkaa sitä haaskaamatta enempää aikaa draamaan. Työn touhussa saat ajatuksesi muualle arkisista ongelmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla