Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tee päätös ja lähde liikkeelle. Jatkuvaan pyörittelyyn ei kannata jäädä jumiin. Tiedät itse vaistoasi kuuntelemalla, koska olet valmis toimintaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Pidä ajatuksesi omana tietonasi, kunnes tilanne tasoittuu hieman. Sinun on saatava hyvä kokonaiskuva tapahtumista, ennen kuin lähdet suuntaan tai toiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Kokeile jotain uutta. Nyt on hyvä hetki lähteä tuntemattoman ihmisen juttusille tai tutustua paikkaan, jossa et ole koskaan käynyt. Uteliaisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Kotona rentoutuminen voi olla juuri sitä, mitä tänään kaipaat. Pysy kaukana kytevästä draamasta. Ystävällä tai sukulaisella on sinulle avunpyyntö.

 

KAURIS

Muutamalla yksinkertaisella muutoksella saat ihmeitä aikaan. Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

VESIMIES

Sinun ei tarvitse rynnätä ottamaan kantaa kaikkeen. Tänään puolueettomana pysyttely voi olla paras ratkaisu. Älä ota ulkopuolelta paineita.

 

KALAT

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Kieltäydy lähtemästä mukaan draamaan, joka ei oikeastaan koske sinua. Tasapaino on hyvä päämäärä.

 

OINAS

On aika kiinnostua uusista asioista. Eteesi heitetään haaste, johon tarttuminen kannattaa. Luota siihen, että ponnistelusi palkitaan.

 

HÄRKÄ

Luota vaistoihisi. Ne eivät puhuttele sinua turhaan tänään. Positiivinen asenteesi leviää ja tarttuu helposti myös ympäristöösi.

 

KAKSONEN

Älä laske liioitteluun taipuvan ihmisen varaan. Tee itse tärkeät hommat jättämättä turhaa tilaa riskeille. Mitä vähemmän välikäsiä, sen parempi.

 

RAPU

Kaikki on tänään kiinni sinusta. Ammenna voimaa menneisyyden kokemuksistasi. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi.

 

LEIJONA

On aika suunnata ulos ja ihmisten pariin. Viehätysvoimasi säteilee täysillä, ja teet vaivattomasti vaikutuksen uusiin tyyppeihin. Paina nimet ja naamat mieleen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla