Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kokeile jotain uutta. Tänään on luvassa viime hetken muutoksia, jotka voivat pahimmillaan koetella hermojasi. Ota kaikki käänteet ennakkoluulottomasti vastaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Älä imeydy mukaan negatiivisen ihmisen asenneongelmiin. Usko asiaasi ja ole valmis taistelemaan sen puolesta. Anna tilaa myös romantiikalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

On hyvä hetki matkustamiselle ja uusien ihmisten tapaamiselle. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja pitkiä hermoja. Kunnon liikuntapyrähdys tekisi hyvää.

 

JOUSIMIES

Ota läheisesi kanssa puheeksi tärkeä asia. On aika jättää menneet taaksesi ja edetä rohkeasti kohti tuntematonta. Ole valmis ottamaan riskejä.

 

KAURIS

Otollinen rahantekotilaisuus osuu kohdallesi. Muutos saattaa liittyä työhösi tai asumisratkaisuusi. Tao nyt, kun rauta on kuumaa.

 

VESIMIES

Kaiva faktat esille ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Älä sivuuta saamaasi ehdotusta, vaan ota asioista selvää. Varo hätiköityjen johtopäätösten tekemistä.

 

KALAT

Sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin tajuatkaan. Hyvä ystävä tai sukulainen kääntyy puoleesi neuvojen tarpeessa. Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa.

 

OINAS

On aika palata maan pinnalle. Nyt ei ole oikea hetki haaveiluun, sillä sinulta voi jäädä jotain tärkeää huomaamatta. Analysoi sen sijaan päivän tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Tee elämääsi muutoksia, jotka ruokkivat tasapainoasi ja hyvinvointiasi. Ole uskollinen itsellesi ja pidä kiinni periaatteistasi myös hankalina hetkinä.

 

KAKSONEN

Ole varovainen tietoa jakaessasi. Väärinkäsitys saattaa aiheuttaa ikävää jälkeä. Ota asioista selvää ja varmista, että olet ymmärtänyt kaiken oikein.

 

RAPU

Saat paljon iloa kaverin auttamisesta. Pyyteettömyytesi pelastaa hänen päivänsä. Vainusi on nyt hyvä ja neuvojasi arvostetaan lähipiirissäsi.

 

LEIJONA

Ole tarkkana. Lähelläsi on joku, joka yrittää tehdä sinuun vaikutuksen hinnalla millä hyvänsä. Kriittinen kuunteleminen on tänään tarpeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla