Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kokemuksistasi on tänään paljon apua. Kohtaat uusia haasteita, joista pääset läpi menneitä muistelemalla ja ystävän avustuksella. Joku tarjoaa sinulle arvokasta tietoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Älä anna kenenkään pakottaa sinua muottiin, joka ei sovi sinulle. Uskalla olla oma itsesi tilanteessa kuin tilanteessa. Diplomatian keinoilla asiat selviävät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Luota vaistoosi ja ota tarvittaessa riski. Jokin vetää sinua nyt puoleensa, etkä välttämättä osaa nimetä siihen syytä. Nyt on mentävä virran mukana.

 

JOUSIMIES

Nyt ei kannata antaa hypen hämätä. Älä lähde mukaan mihinkään vain ympäristön painostuksen vuoksi. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KAURIS

On aika suunnata huomio kotiisi. Siivoaminen tai paikkojen järjestely tekee hyvää. Anna turha tavara kiertoon, niin ajatuksesi selkiytyvät.

 

VESIMIES

Ei ole kenenkään muun asia sanella sinulle, mihin pystyt ja mihin et. Poimi kritiikistä rakentavat palaset mukaan ja jätä loput omaan arvoonsa.

 

KALAT

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Selvitä kuitenkin ensitöiksesi itsellesi, mitä olet tekemässä ja miksi. Ystävällä on sinulle kultainen neuvo.

 

OINAS

Sinun on parasta ottaa asioihin etäisyyttä ennen kuin hyppäät tekemään päätöksiä. Kuuntele itseäsi ja luota siihen, että suurille ratkaisuille tulee oma aikansa.

 

HÄRKÄ

Olennaista on lähetä liikkeelle. Nyt on oltava oma-aloitteinen, sillä päivän suunta riippuu täysin sinusta. Ota vastuu ja ohjat itsellesi.

 

KAKSONEN

On aika panostaa ihmissuhteisiin. Ole läsnä ja kuuntele. Lähipiirissäsi on meneillään muutoksia, joiden vaikutukset ovat kauaskantoiset.

 

RAPU

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Jos vaistosi hälyttää, on tullut aika vaihtaa suuntaa. Tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi.

 

LEIJONA

Ole avoin ehdotuksille. Tänään ei pidä jäädä kiertämään kehää. Heivaa vanhat ajatusmallit mäkeen, jos ne eivät auta sinua eteenpäin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla