Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Tee omaa juttuasi muiden menosta häiriintymättä. Nyt ei kannata uskoa vastuuhommia muiden hoidettaviksi, jos olet tarkka yksityiskohdista. Itsenäisyys on valttia.

RAPU

Epätavallinen tilaisuus osuu kohdallesi tänään. Saat päivästä virtaa uuteen projektiin, jota olet aloittamassa. Ota vastaan tarkkanäköinen parannusehdotus.

LEIJONA

Mieti, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Lähde liikkeelle pienistä asioista, kun olet vaihtamassa suuntaa. Kärsivällisyys vie pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Luota vaistoosi, kun se puhuttelee sinua. Vältyt hankalalta tilanteelta kuuntelemalla itseäsi. Älä anna ulkopuolisen kommentoinnille liikaa painoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Päivä tarjoaa uutta perspektiiviä tuttuun asiaan. Mielesi voi muuttua lähitulevaisuuden suhteen. Pura väärinkäsitys heti alkuunsa, niin vältyt draamalta.

SKORPIONI

On uuden aluevaltauksen aika. Suuntaa runsas energiasi sinulle iloa tuoviin asioihin. Menevä asenteesi tarttuu myös ihmisiin ympärilläsi.

JOUSIMIES

Ole kriittinen, kun joku yrittää myydä sinulle jotain, oli kyse ideasta tai tavarasta. Kysy lisää, jos jokin tuntuu epäilyttävältä. Päivä on otollinen väärinkäsityksille.

KAURIS

Kiinnitä huomiota raha-asioihin. Etsi kaikessa sujuvinta, itsellesi helpointa tapaa hommien hoitamiseen. Älä vaadi itseltäsi tänään liikoja.

VESIMIES

Laatuaika perheen kanssa tekee hyvää. Omistaudu vaihtoehtoisesti itsellesi, jos se tuntuu tarpeelliselta. Päivä tuo tullessaan suuria uutisia.

KALAT

Pidä silmät auki kaiken epätavallisen ja kiinnostusta herättävän varalta. Nyt kannattaa seurata leikkisää puoltasi, minne se sitten johdattaakin. Ota aikaa itsellesi.

OINAS

Omistaudu omallesi ja läheistesi hyvinvoinnille. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan. Menneisiin takertuminen ei tuo tilanteeseen mitään hyvää.

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika tarttua asiaan, joka estää sinua etenemästä. Kyseessä voi olla myös haitallinen ajatusmalli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla