Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Pintaan nouseva epävarmuus voi olla merkki siitä, ettet ole valmis seuraavaan askeleeseen. Palaa perusasioihin mielessäsi ja huolehdi siitä, että motiivisi ovat kohdillaan.

KAKSONEN

Ole rehellinen itsellesi joka käänteessä. Moni asia on kiinni omasta asennoitumisestasi, joten tarkkaile itseäsi tiiviisti. Negatiiviseksi heittäytyminen ei kannata.

RAPU

Ole valmis tekemään kompromisseja. Tarjoa ratkaisuja sinne, mistä kiikastaa. Oma-aloitteisuus tuo päivään enemmän hyvää kuin pelkkä tapahtumien myötäily.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Saatat joutua puhumaan ihmiset ympäri omalle kannallesi, mutta vaivannäkö kannattaa. Älä anna epävarmuuden puuskan sekoittaa suunnitelmiasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Pidä ideasi toistaiseksi itselläsi. Joku saattaa yrittää kääntää puheesi sinua vastaan, jos satut lavertelemaan liikaa. Tee omaa juttuasi muusta hälystä häiriintymättä.

VAAKA

Varaa päivästä aikaa rentoutumiseen ja hiljentymiseen. Tee asioita, jotka tuottavat iloa juuri sinulle. Hidastaminen on nyt paikallaan.

SKORPIONI

Saat tilaisuuden tehdä jotain uutta ja jännittävää. Kuuntele ja kysele lisää. Uteliaisuutesi osoittaa sinulle oikean suunnan.

JOUSIMIES

Itsekurista ja järjestelmällisyydestä on nyt hyötyä. Listojen laatiminen auttaa sinua priorisoimaan. Läheiselläsi on sinulle hämmentäviä uutisia.

KAURIS

Mieti, mikä sinua ajaa. Saatat olla nyt tavoittelemassa jotain suurella palolla. Varmista, että sinua motivoivat syyt ovat kohdillaan.

VESIMIES

Saat apua yllättävältä taholta tänään. Yhteistyöllä hankalalta tuntuva homma sujuukin odotettua nopeammin. Päivä sisältää muitakin positiivisia äkkikäänteitä.

KALAT

Saat ristiriitaista tietoa. Älä kiirehdi tekemään päätöksiä, vaan sulattele uutuuksia kaikessa rauhassa. Läheiselläsi on sinulle hyvä neuvo.

OINAS

Karsi elämästäsi stressitekijöitä. Se voi tarkoittaa ryhtiliikettä elintapoihin tai etäisyyden ottamista myrkylliseen ihmiseen. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla