Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Päivästä muodostuu haastava, etenkin tunne-elämän puolelta. Pidä pää kylmänä kaiken hulinan keskellä. Keskity sinnikkäästi omiin vahvuuksiisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, onko nyt oikea aika lähteä haastamaan ketään. Sinulla saattaa olla edessäsi turhan pystyvä vastustaja. Tarkkailemalla voit hyötyä paljon enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Joku lähestyy sinua varoituksen kanssa. Se kannattaa ottaa vakavasti. Varaudu muutenkin yllätyksiin, sillä päivä ei päästä sinua helpolla.

 

RAPU

Käytä viehätysvoimaasi tänään. Karismasi tutustuttaa sinut mielenkiintoisiin ihmisiin ja johdattaa sinut lupaavien mahdollisuuksien äärelle. Pian on tehtävä valintoja.

 

LEIJONA

Kotiin liittyviä ratkaisuja on syytä harkita tarkkaan. Ota tarvittaessa etäisyyttä tilanteeseen. Voit myös kääntyä perheenjäsenen puoleen neuvoja saadaksesi.

 

NEITSYT

Kuuntele ja ota opiksi. Kohtaat ihmisen, jonka poikkeuksellisuus tekee sinuun syvän vaikutuksen. Voit ottaa hänestä esimerkkiä seuraaviin siirtoihisi.

 

VAAKA            

Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna sen romuttaa suunnitelmiasi, vaan opettele sietämään tiedon puutetta. Asiat selkiytyvät aivan pian.

 

SKORPIONI

Ympärilläsi on paljon meneillään. Älä mene paniikkiin, vaan tee kaikesta huolimatta itsellesi sopivia ratkaisuja. Tärkeintä on, ettet tule loukanneeksi ketään.

 

JOUSIMIES

Saat päivän tapahtumista kipinää uuden aloittamiseen. Sinulla riittää nyt virtaa asioiden eteenpäin viemiseksi. Lähde liikkeelle ja innosta porukka mukaasi.

 

KAURIS

On aika punnita ihmissuhteitasi. Jos kaikki ei ole tasapainossa, ota ongelmat puheeksi viivyttelemättä. Houkutteleva tarjous osuu kohdallesi.

 

VESIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään harmeja. Etsi kysymyksiin nopeita ja tehokkaita vastauksia. Älä lykkää ongelmia tuonnemmaksi.

 

KALAT

Anna itsellesi lupa haaveilla. Budjettisi ei salli mitä tahansa, mutta unelmointi ei ole kiellettyä. Kierrä kaikenlainen draama kaukaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla