Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Yllätyselementti voi olla tänään eduksi sinulle. Ota kaikki irti sinulle tarjotusta tilaisuudesta. Nyt kannattaa olla huoletta omaperäinen.

OINAS

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Saat paljon aikaan, jos olet aikaisin liikkeellä. Älä anna kenenkään sanella sinulle, kuinka sinun tulisi hoitaa omat asiasi.

HÄRKÄ

Saat idean. On otollinen hetki hakea erilaisia työtehtäviä tai palata vanhan harrastuksen pariin. Avoimuus johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kokeile jotain uutta. Kaikki ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan. Ole joustava ja valmis sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Päivä pyörii ystävyyden ja perhesuhteiden ympärillä. Älä tee suuria päätöksiä konsultoimatta lähipiiriäsi. Ota rakkaasi huomioon kaikessa, mihin ryhdyt.

LEIJONA

Älä anna epävarmuuden kaataa suunnitelmaasi. Odottele pölyn laskeutumista. Tilannetajusi kertoo sinulle, koska on aika jatkaa eteenpäin.

NEITSYT

Päivä tarjoaa sinulle silmät avaavan kokemuksen. Olet sen jälkeen kokemusta rikkaampi. Edessäsi on päätös, jolla on kauaskantoiset vaikutukset.

VAAKA

Päästä irti menneistä. Pääset vähemmällä, kun hyväksyt väistämättömät seikat. On hyvä hetki maiseman vaihtamiselle.

SKORPIONI

Ilmassa on romantiikkaa. Päivä sisältää kiinnostavia keskusteluja ja jännittäviä tilanteita. Ole rohkeasti oma itsesi.

JOUSIMIES

On hienosäädön aika. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Joku saattaa johtaa sinua yllättäen harhaan, ellet ole tarkkana.

KAURIS

Seuraa sydäntäsi. Et voi olla tänään kaikille mieliksi. Hyväksy mahdolliset soraäänet ja jatka matkaasi valitsemallasi polulla.

VESIMIES

Janoat uusia seikkailuja. Pieni mietintätauko tekisi nyt kuitenkin hyvää. Pohdi, minkälaisia muutoksia haluat nähdä elämässäsi lähitulevaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla