Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Vältä turhia riskejä, etenkin jos kyseessä on terveytesi. Turvallisuus menee tänään kaiken muun edelle. Pidä etäisyyttä ylilyönteihin lipsuviin ihmisiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Voit oppia tänään paljon tapaamiltasi ihmisiltä. Joku onnistuu vangitsemaan tänään mielenkiintosi. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Pyri pitämään aikatauluista kiinni. On tärkeää, että osoitat olevasi luottamuksen arvoinen. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on eniten hyötyä.

 

KAKSONEN

Keskity kotiin ja perheeseen liittyviin kysymyksiin. Tee tarpeelliset muutokset, jotta pääset asioissa eteenpäin. Uskalla ajatella omia toiveitasi.

 

RAPU

Yksinkertaisissa muutoksissa on voimaa. Älä mutkista asioita turhaan, vaan etsi käytännönläheisiä ratkaisuja. Säästä hermojasi jättäytymällä draaman ulkopuolelle.

 

LEIJONA

Pääset tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja puntaroimaan, mitä todellisuudessa haluat tulevalta. Pidä pää kylmänä joka tilanteessa, sillä luvassa on yllätyksiä.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä ja solmimaan kontakteja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin tuttuihin ja verestää muistoja. Optimismi tekee ihmeitä.

 

VAAKA            

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Saat uutta tietoa tärkeästä asiasta, ja seuraavaksi on istuttava alas hiomaan suunnitelmaa. Ota vastaan kaikki irtoava apu.

 

SKORPIONI

Suuntaa tänään sinne, missä tapahtuu. Nyt ei ole aika hidastaa tahtia. Sinun on uskaltauduttava ottamaan riskejä ja etsimään rajoja.

 

JOUSIMIES

Pidä raha-asiat hyvässä järjestyksessä. Mielenrauhasi säilyy, kunhan käytännön kysymykset on hoidettu pois alta. Älä anna suurten lupausten hämätä sinua.

 

KAURIS

Anna pikkujuttujen olla, sillä ne eivät ole riitelemisen arvoisia. Pidä rahankäyttöäsi silmällä. Nyt ei ole hyvä hetki törsätä harkitsemattomasti.

 

VESIMIES

Tänään on parasta seurata lauman liikkeitä. Joudut vain hankalaan tilanteeseen, jos heittäydyt joustamattomaksi. Viehätysvoimastasi on hyötyä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla