Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi toistaiseksi salassa, etenkin jos kyse on työasioista. Nyt on parasta keskittyä yksityiskohtien hiomiseen vähin äänin. Aloita muutokset itsestäsi.

KALAT

Anna mielikuvituksesi vaeltaa. Juuri luovuutesi on eteenpäin vievä elementti tänään. Rohkea veto kantaa nopeasti hedelmää.

OINAS

Odotettavissa on erimielisyyksiä, joista ei kannata hermostua. Ole diplomaattinen ja kuuntele kärsivällisesti mielipiteitä laidasta laitaan, niin yhteisymmärrys syntyy.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

On aika kiinnostua uusista asioista ja kokeilla ennakkoluulottomasti jotain erilaista. Itsesi ylittäminen on nyt juuri sitä, mitä tarvitset päivääsi värittämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Älä ota todesta kaikkea, mitä kuulet. Annos kriittistä ajattelua on nyt tarpeen. Liikkeellä voi olla huhuja, joiden taustalla on epämääräisiä aikeita.

RAPU

Nosta äänesi kuuluviin. Ideoistasi hyötyvät tänään muutkin, joten älä jää muiden varjoihin ajatuksinesi. Ole valmis neuvottelemaan.

LEIJONA

Viime hetken muutokset voivat hämmentää. Älä silti anna niiden pysäyttää sinua. Sovella ja improvisoi parhaasi mukaan uusissa käänteissä.

NEITSYT

Lähde sinne, minne sielusi vetää sinua. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Kaikkia päätöksiä ei ehkä tarvitsekaan perustella logiikalla.

VAAKA

Tarkastele lähemmin käytännön ongelmaa. Ratkaisu löytyy kärsivällisellä hakemisella. Läheiselläsi voi olla sinulle nyt kullanarvoinen vinkki.

SKORPIONI

Ole kuulolla, kun joku kääntyy puoleesi. On uusien seikkailujen aika. Sinua kaivataan tänään ehkä kannustamaan läheistä ihmistä suuren harppauksen ottamiseen.

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Tänään on parasta keskittyä tarkkailemaan ja vetää johtopäätöksiä vasta myöhemmin. Hoida yksi asia kerrallaan.

KAURIS

Mene avuksi ihmiselle, joka hukkuu hommiinsa. Pyyteetön tukesi on hänelle valtavan arvokasta. Eleesi herättää positiivista huomiota ympärilläsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla