Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Päivä tuo mukanaan hämmentäviä yllätyksiä. Vedä omat johtopäätöksesi sen sijaan, että seuraisit sokeasti muiden reittejä. Vanha konsti saattaa toimia parhaiten.

VESIMIES

Valitse polku, joka sopii juuri sinulle. Voit välttyä toistamasta menneisyydestä tuttua kaavaa, joka ei ole johtanut mihinkään aiemminkaan. Punnitse sanojasi ennen kuin puhut.

KALAT

Päivällä on sinulle jotain opetettavaa. On tullut aika laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Tapaat kiinnostavan ihmisen, johon kannattaa pitää yhteyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Keskity omiin projekteihisi. Nyt kannattaa listata hommat ja satsata kunnolliseen suunnitteluun. Järjestelmällisyys pelastaa sinut monelta harmilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Kuuntele, mitä sanottavaa muilla on. Asettele sanasi tarkkaan sitten, kun päätät puhua. Väärinkäsityksiä syntyy tänään helposti.

KAKSONEN

On hyvä hetki tehdä muutoksia kotona tai päivittää elintavat kohdilleen. Ryhtiliike aloittaa vuoden hyvissä merkeissä. Sano reippaasti ei, jos joku vaatii sinulta liikaa.

RAPU

On aika panostaa juuri sinun tarpeisiisi. Pienillä muutoksilla saat paljon aikaan. Rakkauselämäsi ja perheasiat menevät tänään kaiken muun edelle.

LEIJONA

Vedä henkeä ja anna pölyn laskeutua ennen kuin julkistat mielipiteesi. Hätiköimällä hankkiutuisit vain ongelmiin. Annos optimismia tekee ihmeitä.

NEITSYT

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Valppaus vie tänään pitkälle. Älä epäröi, vaan toimi heti, kun kultainen tilaisuus osuu kohdallesi.

VAAKA

Pidä silmät auki. Sinulla on tänään tuuria, ja loistotilaisuus voi hyvinkin osua kohdallesi. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

SKORPIONI

Mietintätauko voi tehdä hyvää. Sinun ei tarvitse kiirehtiä asioissa eteenpäin. Joku yrittää saada päätäsi kääntymään kyseenalaisilla taktiikoilla.

JOUSIMIES

Sinulla on edessäsi valintoja. Ole rohkeasti oma itsesi joka tilanteessa. Sinun ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin ollaksesi muille mieliksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla