Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Tee pieniä muutoksia arkeesi. Hetki on otollinen hienosäädölle ja haaveilulle. Älä sokaistu houkuttelevasta tarjouksesta, vaan ota asioista perusteellisesti selvää.

NEITSYT

Tee enemmän asioita, jotka tuottavat iloa sinulle. Kyseessä voi olla pienikin arkinen juttu. Kaikkeen ei tarvitse löytyä järkiperäisiä selityksiä.

VAAKA

Anna itsellesi aikaa. Hemmottele itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Oma aika tai lyhyt maisemanvaihdos voi tehdä ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Ota puheeksi tulevaa koskeva asia, joka mietityttää sinua. Kysele mielipiteiltä laajasti ympäriltäsi. Saatat saada parhaan vinkin epätodennäköiseltä taholta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Raha-asioissa kannattaa heittäytyä luovaksi. Anna itsellesi lomaa päässäsi pyörivistä ajatuksista suuntaamalla huomiosi välillä johonkin uuteen ja ihmeelliseen.

KAURIS

Joku puskee nyt innokkaasti reviirillesi. Pidä huoli siitä, että muut kunnioittavat rajojasi. On hyvä hetki solmia uusia kontakteja.

VESIMIES

Älä jätä kesken mitään tärkeää. Sinnikkyys ja kaverin tuki ovat nyt tarpeen. Kiittelet itseäsi lujasta tahdonvoimastasi myöhemmin.

KALAT

Kuuntele tarkkaan saamaasi vastakaikua. Olet ehkä esittämässä suurta kysymystä tai muotoilemassa ideaasi sanoiksi. Nyt on tärkeää lukea rivien välistä.

OINAS

Älä jätä tilaa väärinkäsityksille, jos joudut tiukkaan paikkaan. Ilmaise itseäsi niin selkeästi, ettei tulkinnan varaa ole. Ehdota käytännönläheistä ratkaisua läheisesi pulmaan.

HÄRKÄ

Tapaat ihmisen, jonka kanssa sinulle synkkaa heti. Päivä voi olla romanssin tai ystävyyden alku. Ole oma itsesi ja pidä mielesi avoimena.

KAKSONEN

Älä anna kenenkään käyttää hyväkseen ystävällisyyttäsi. Tunne rajasi ja pysy valppaana etenkin uusien tuttavien seurassa. Tunteesi kuohuvat nyt helposti.

RAPU

Päivä haastaa sinut moneen otteeseen. Pysy rauhallisena joka käänteessä. Voit oppia tänään jotain arvokasta riippumatta siitä, mihin suuntaan tilanne kallistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla