Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Nyt on aika edistää lupaavasti käynnistynyttä suunnitelmaa vauhdilla. Yksityiskohtia voit hioa myöhemminkin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Pidä mielesi avoimena. Jännitteitä saattaa nousta esiin kotona tai työpaikalla. Ole diplomaattinen ja anna tilaa mielipiteille laidasta laitaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Tunteita voi olla vaikea piilotella tänään puolin ja toisin. Valitse tarkkaan, minkä verran jaat yksityisasioistasi tänään. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

JOUSIMIES

Pidä langat käsissäsi tänään. Sinulle satelee kiinnostavia ehdotuksia, joista kannattaa seuloa parhaat päältä. Mieti, mitä oikeastaan haluat tulevalta.

 

KAURIS

Tee muutokset oikeista syistä. Nyt on hyvä hetki miettiä, mikä sinua ajaa eteenpäin. Ota etäisyyttä manipulointiin taipuvaiseen ihmiseen.

 

VESIMIES

Harkitse tarkkaan, kannattaako uuteen seikkailuun heittäytyminen. Ota asioista selvää etukäteen. Kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää.

 

KALAT

Lähde liikkeelle siitä, mikä on tärkeää itsellesi. Anna itsellesi lupa ajatella nyt omia asioitasi. Pidä etäisyyttä turhaan draamaan.

 

OINAS

On aika tutkia tuntemattomia vesiä. Tarjolla on nyt tietoa ja hyödyllisiä kontakteja. Olet päivän jälkeen paljon viisaampi tulevan suhteen.

 

HÄRKÄ

Käy läpi vaihtoehtojasi. Niitä riittää, kunhan pidät silmäsi auki. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat avainsanoja tänään.

 

KAKSONEN

Tee omaa juttuasi. Älä anna kenenkään viedä ajatuksiasi pois olennaisesta. Negatiivisille tai lannistaville puheille ei tarvitse antaa tilaa.

 

RAPU

Satsaa kotiisi. Varmista paikkoja raivaamalla tai pienellä sisustustuokiolla, että viihdyt siellä. Konkreettinen tekeminen selkiyttää myös ajatuksiasi.

 

LEIJONA

On aika avautua. Juttele läheisellesi siitä, mikä mielessäsi pyörii, oli kyseessä sitten toive tai huoli tulevaa koskien. Yhdessä löydätte eteenpäin johtavan polun.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla