Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Nyt kannattaa kiinnostua erilaisista näkemyksistä ja laittaa omat ajatusmallisi rohkeasti testiin. Lähde liikkeelle siitä, mikä on parhaaksi kaikille. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan.

KAKSONEN

Tänään kannattaa pitää matalaa profiilia. Harkitse kahdesti ennen kuin avaat sanaisen arkkusi, oli kyseessä sitten sosiaalinen media tai livetilanne. Kärsivällisyyttä peliin.

RAPU

Älä paljasta liikaa kerralla. Joku on ehkä uskonut haltuusi salaisuuden, jota kannattaa varjella. Luottamusasioilla ei ole hyvä leikkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Saat tilaisuuden tehdä jotain hyödyllistä. Kyseessä voi olla vähävaraisten auttamistempaus tai muu yleistä mielialaa nostattava hanke. Loistat tänään vahvuuksillasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Ilmassa on epävarmuutta, joka voi käydä raskaaksi hermoillesi. Lähde liikkeelle pienistä etapeista tilannetta tasataksesi. Päivä sisältää silmiä avaavan keskustelun.

VAAKA

Anna mielikuvituksesi lentää. On aika ottaa käyttöön uusia, kekseliäitä tapoja, joilla voit saada uutta väriä tuttuun tilanteeseen. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla nyt luova.

SKORPIONI

Aseta itsellesi selkeät tavoitteet. Nyt on hyvä hetki laatia listoja ja toimintasuunnitelmia. Paina kuulemasi hyvä vinkki mieleesi.

JOUSIMIES

Olet itse paras motivaation lähteesi. Kannusta itseäsi eteenpäin, äläkä jää pyörittelemään mennyttä mokaa. Suuntaa huomio positiivisiin asioihin.

KAURIS

Satsaa ihmissuhteisiin. Yhteinen laatuaika, kuunteleminen ja yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat ovat parasta, mitä voitte toisillenne antaa. Pidä arki toimivana ja simppelinä.

VESIMIES

Mieti, mikä on paras vaihtoehto itsellesi. Uskalla ajatella omaa parastasi ja kyseenalaistaa vanhoja ajatusmallejasi. On hyvä hetki raivata elämääsi tilaa uudelle.

KALAT

Tarkastele vaihtoehtoisia tapoja asioiden hoitamiseen. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle. Jo pelkkä ystävällinen ele merkitsee hänelle paljon.

OINAS

Älä anna epävarman tilanteen pilata päivääsi. Oma-aloitteisuus on paras valttisi, joten älä jää odottelemaan kipinää muiden taholta. On aika kokeilla jotain uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla