Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Ota kaikki irti loistotilaisuudesta, joka osuu kohdallesi. Raha-asioihin on luvassa liikettä lupaavaan suuntaan. Itseluottamuksesi saa päivästä nostetta.

OINAS

Kerää faktat tiskiin. Nyt on rauhoituttava tarkastelemaan tosiasioita hätiköimättä. Oikea polku löytyy eri vaihtoehtoja kokeilemalla.

HÄRKÄ

Anna itsellesi lupa haaveilla. Älä anna huolien täyttää päätäsi, vaan keskity sinnikkäästi positiiviseen. Moni asia on kiinni siitä, miten suuntaat huomiosi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ota rennosti. Kaikki sujuu tänään ihmeellisen helposti, jos päätä olla stressaamatta ja edetä asioissa omassa tahdissasi. Läheiselläsi on sinulle yllätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Edessäsi on useita päätöksiä. Älä hätiköi asioissa eteenpäin, niin vältyt ikäviltä arviointivirheiltä. Lähde liikkeelle siitä, mikä tuo iloa juuri sinulle.

LEIJONA

Ole rehellinen niin itsellesi kuin lähipiirillesikin. Se säästää sinut väärän valinnan tekemiseltä. Joudut vastaamaan tiukkoihin kysymyksiin tänään.

NEITSYT

On aika tavata uusia ihmisiä ja suunnitella tulevaisuutta. Saat hyödyllistä tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Saat tilaisuuden kehittää itseäsi.

VAAKA

Anna huolien unohtua ja nauti olostasi. Päivä yllättää sinut iloisesti useissa käänteissä. Tapaat ihmisen, joka kiehtoo sinua ensinäkemältä.

SKORPIONI

On aika viedä ideasi käytännön testiin. Luova puolesi on nyt vahvoilla. Seuraa vaistoasi ja kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

JOUSIMIES

Sinulla on edessäsi päätöksiä. Älä keksi itsellesi rajoituksia, joita ei todellisuudessa ole olemassa. Tärkeintä on, että uskot itseesi.

KAURIS

Ole lempeä itseäsi kohtaan. Jatkuva parempiin tuloksiin pyrkiminen voi käydä pidemmän päälle rankaksi. Ota välillä rennommin ja lataa akkujasi.

VESIMIES

Auktoriteettihahmo saattaa aiheuttaa tänään ongelmia. Ole kärsivällinen ja selvitä omituisuudet pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman ripeästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla