Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Ota etäisyyttä ihmisiin, joilla on sinuun huono vaikutus. Kohtaat tänään tilanteita, joissa hermosi joutuvat koetukselle. Älä kaunistele totuutta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi on meneillään. Tarkkaavaisuus pelastaa sinut monilta harmeilta. Huolellinen suunnittelu on nyt kaiken hyvän lähtökohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Joku lähipiiristäsi ei tue välttämättä ratkaisujasi. Ota hänen mielipiteensä huomioon ja ole valmis neuvottelemaan. Pyri pitämään rauha maassa kaikin keinoin.

 

KAKSONEN

On aika ottaa ihmissuhteet suurennuslasin alle. Älä anna kenenkään pelata tunteillasi. Sinun on puolustettava itseäsi tarpeen vaatiessa.

 

RAPU

Ota vahvuutesi käyttöön kiperällä hetkellä. On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa. Päivän yllätyskäänteet saattavat kiristää hermojasi.

 

LEIJONA

Diplomatia ja kärsivällisyys pelastavat sinut paljolta tänään. Älä päästä turhaa draamaa elämääsi. Moni asia on nyt sinun päätösvallassasi.

 

NEITSYT

On aika laajentaa horisonttiasi ja oppia jotain uutta. Yhdistä voimat kaverin kanssa, sillä yhdessä pääsette pitkälle. Luovuutesi on nyt paras valttisi.

 

VAAKA            

Lähde auttamaan kaveria tai liity vapaaehtoistyöprojektiin. On aika lähteä liikkeelle tärkeiden asioiden puolesta. Ilmassa on myös romantiikkaa.

 

SKORPIONI

Kokeile tehdä jotain uutta ja jännittävää. On sopiva hetki rajojen etsimiselle ja kaavojen rikkomiselle. Läheiselläsi on sinulle yllättäviä uutisia.

 

JOUSIMIES

Pidä kiinni totuudesta, vaikka sen kaunisteleminen tuntuisi houkuttelevalta. Joudut vain ongelmiin, jos alat värittää tarinaasi. Opit tänään paljon uutta.

 

KAURIS

Varaa itsellesi aikaa rentoutumiseen. Stressi unohtuu, kun olet saanut käytännön asiat järjestykseen. Ajattele kaikkien parasta.

 

VESIMIES

Pidä huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. On aika antaa enemmän huomiota tärkeälle ihmissuhteelle. Sen tasapainossa saattaa olla korjattavaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla