Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Ota tunneälysi peliin. Pääset tänään pitkälle kärsivällisyydellä ja kuuntelemalla. Päivä sisältää haasteen, joka auttaa sinua kehittämään itseäsi.

KALAT

Käänny hyvän ystävän puoleen, kun tarvitset kannustusta ja henkistä tukea. Sinulla ei ole mitään syytä jäädä yksin ongelmasi kanssa. Apua on tarjolla.

OINAS

Pieni hienosäätö on nyt tarpeen. Älä päästä itseäsi liian helpolla. Laiskuus voi koitua tänään kompastuskiveksi, ellet ota itseäsi niskasta kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Ole avoin uusille ideoille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan tarjouksen kanssa. On hyvä hetki heittäytyä ja kokeilla jotain uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Ole rohkeasti oma itsesi. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huolenpitoa. Luottamuskysymyksiä saattaa nousta pintaan.

RAPU

Älä ujostele väärässä kohdassa. On aika ottaa harkittuja riskejä ja lähteä mukavuusalueesi ulkopuolelle. Uteliaisuus johdattaa sinua eteenpäin.

LEIJONA

Lähde tutustumaan ihmisiin ja tutkimaan mahdollisuuksiasi. Satsaa omaan juttuusi. Älä väsytä itseäsi täyttämällä muiden ihmisten toiveita.

NEITSYT

Satsaa energiasi yhteen asiaan kerrallaan. Sinne ja tänne sinkoileminen vain lisää stressiäsi. Läheiselläsi on sinulle kiinnostava ehdotus.

VAAKA

Ongelmia voi nousta tänään pintaan. Älä hermostu viivytyksistä, vaan pyri hoitamaan yksi asia kerrallaan kuntoon tilannetta dramatisoimatta.

SKORPIONI

Vaistosi vie sinut oikeaan suuntaan. Saat yllättävältä taholta tukea ideallesi. Luota yhteistyön voimaan, joka vie sinut pitkälle.

JOUSIMIES

Pysy liikkeessä. Jotain uutta on nyt tuloillaan, ja sinun on oltava valmis tarttumaan ojennettuun tilaisuuteen. Älä päästä loistavaa mahdollisuutta käsistäsi.

KAURIS

On aika pysäyttää päässäsi pyörivä kela. Tartu toimeen pidempiä jahkailematta. Hetki on sopiva uusille aluille ja rohkeille vedoille.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla