Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Viehätysvoimaasi on tänään vaikea vastustaa. Ovet avutuvat edessäsi kuin itsestään. Saatat tutustua sattuman kautta astetta kiinnostavampaan ihmiseen.

VESIMIES

Nauti olostasi vaivaamatta päätäsi tulevalla. Myös menneissä kierimisen aika on ohi. Saat ehdotuksen, joka saattaa ratkaista monta ongelmaa.

KALAT

Pidä tauko ja mieti, mihin olet matkalla. Nyt on hyvä hetki hidastaa ja keskustella. Malttamalla mielesi vältyt ikävältä mokalta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Sukulainen tai perheenjäsen aiheuttaa sinulle tänään huolta. Yhdistä voimat muiden kanssa, niin löydät kaikille sopivan ratkaisun. Kärsivällisyys vie pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa puhaltavat onnelliset tuulet. Päivä tutustuttaa sinut myös uusiin tyyppeihin. On otollinen aika solmia ystävyyksiä ja löytää yhteistyökumppaneita.

KAKSONEN

Pyri tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Pääset asioissa eteenpäin vain, jos hyväksyt erilaiset mielipiteet laidasta laitaan. Älä ota turhia riskejä raha-asioissa.

RAPU

Kaikki pyörii tänään rakkauselämäsi ympärillä. Periksi antaminen voi olla nyt oikea vaihtoehto. Älä jää kiertämään vanhaa ja tuttua kehää.

LEIJONA

Liiku asioissa eteenpäin. Et voi muuttaa ihmisiä tai tilanteita pakottamalla. Keskity siihen, mikä on sinun päätettävissäsi.

NEITSYT

Käytännönläheisyys on tänään valttia. Tulet helposti toimeen eri tyyppisten ihmisten kanssa, ja puoleesi käännytään helposti neuvojen tarpeen iskiessä.

VAAKA

Kaikki voi muuttua tänään silmänräpäyksessä. Pidä mielessäsi sinulle tärkeimmät tavoitteet. Saatat joutua tekemään pikaisia valintoja.

SKORPIONI

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Tunteista puhuminen rakkaan ihmisen kanssa rauhoittaa ja palauttaa asiat oikeaan mittakaavaan. Epävarmuus kuuluu toisinaan asiaan.

JOUSIMIES

Pidä huolta itsestäsi. Nyt ei ole hyvä hetki kahmia kontollesi liikaa hommia. Luota siihen, että muutkin tekevät oman osansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla