Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet kuohuvat tänään, joten varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Tee kaikesta huolimatta omaa juttuasi antamatta kenenkään vaikuttaa liikaa päätöksiisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

On aika rentoutua ja käydä läpi viimeaikaisia tapahtumia. Erityisesti työrintamalla on pohdittavaa. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Ole tarkkana siitä, mitä toivot. Haaveesi saattaa toteutua nopeammin kuin uskotkaan. Pidä perusasiat mielessäsi mutkistamatta elämääsi turhaan.

 

OINAS

Älä hermostu pikkujutuista. Nyt on aika pyrkiä eteenpäin täydellä höyryllä. Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa valittaa.

 

HÄRKÄ

Tiedät itse muita paremmin, mihin pystyt. Älä anna kenenkään muun asettaa sinulle rajoituksia. Haasta itsesi ja tähtää korkealle.

 

KAKSONEN

Ylilyönnit eivät tiedä hyvää. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt. Säästyt ongelmilta kuuntelemalla sekä itseäsi että muita.

 

RAPU

Älä ota tänään turhia riskejä. Pysyttele omassa elementissäsi ja auta muita mahdollisuuksien mukaan. Tasainen tahti on paras valttisi.

 

LEIJONA

On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Lähde tutustumaan arjestasi poikkeavaan ympäristöön. Tapaat tyypin, joka vangitsee mielenkiintosi.

 

NEITSYT

Älä anna tunnesotkun pilata koko päivääsi. Sinulla on kädet täynnä hommia, eikä hidasteluun ole varaa. On aika päivittää raha-asiat ajan tasalle.

 

VAAKA            

Keskity fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiisi. Stressi helpottaa pienillä päätöksillä. Ota etäisyyttä ihmisiin ja tilanteisiin, jotka verottavat jaksamistasi.

 

SKORPIONI

Tarvitset nyt tukea taustajoukoiltasi. Joudut puhumaan heidät ympäri, eikä se tule olemaan helppoa. Perustele kantasi aukottomasti.

 

JOUSIMIES

On aika tehdä elintapoihisi liittyviä ratkaisuja. Elämänlaatusi paranee pienillä muutoksilla huimasti. Mieti myös, missä seurassa vietät aikasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla