Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Sinulla riittää ideoita. Ota ensimmäinen askel kohti tavoitettasi. Sen ei tarvitse olla suuri, sillä tärkeintä on liikkeelle lähteminen.

LEIJONA

Fyysinen haaste olisi paikallaan. Tunteesi saattavat tehdä sinulle temput, jos istut niiden kanssa liian pitkään. Pidä itsesi liikkeellä.

NEITSYT

Anna tunteidesi näkyä ja jaa rohkeasti ajatuksiasi läheistesi kanssa. Älä välitä, vaikka muut eivät ensin innostuisi ideoistasi. Pyri näyttämään esimerkkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Älä lykkää enää tuonnemmas asioita, jotka voit hoitaa jo tänään. Kiität itseäsi tehokkuudestasi myöhemmin. Onnellisuutesi on omissa käsissäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

On ideoinnin ja uudesta kiinnostumisen aika. Nyt on parasta hoitaa mutkikkaat asiat itse, jos et täysin luota muiden seuraavan ohjeitasi. Itseluottamuksesi avaa ovia.

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi ja toimi sen mukaan. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi. Omistaudu itsellesi ja omalle kehityksellesi.

KAURIS

Itsenäisyys on tänään tärkeää. Saatat joutua pettymään, jos odotat muiden ilmaantuvan auttamaan sinua joka käänteessä. Luota ennen kaikkea itseesi.

VESIMIES

Älä lannistu muutamasta takaiskusta. Selvitä itsellesi, mikä sinua ajaa eteenpäin. Kun tavoitteet ovat sinulle kirkkaat, on seuraavan askeleen ottaminen jo helppoa.

KALAT

Onni on tänään puolellasi uusissa hankkeissa. Nyt kannattaa kokeilla kaikenlaista kantamatta liikaa huolta epäonnistumisesta. On hyvä hetki hakea työpaikkaa.

OINAS

Rauhallisuus on tänään paras valttisi. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin selviät voittajana hankalastakin tilanteesta. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

HÄRKÄ

Ole avoin ehdotuksille. Nyt kannattaa olla ennakkoluuloton ja kokeilla menemään. Suunnan vaihtamisen ei tarvitse olla niin iso juttu.

KAKSONEN

Kuuntele itseäsi. Älä lähde mukaan sellaiseen, josta vaistosi varoittaa. Ole uskollinen sisäiselle äänellesi, niin kaikki menee kohdilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla