Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kyseenalaista reippaasti kaikki näkemäsi. Sinun ei tarvitse seurata laumaa, jos vaistosi vetää sinua muualle. Ole rohkeasti oma itsesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Tarjoa apuasi vain, jos resurssisi riittävät siihen. Älä yritä tehdä vaikutusta keneenkään venyttämällä kapasiteettisi äärimmilleen. Ole armollinen itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Tarkastele tilannetta ja pohdi, mihin sinun kannattaa suunnata seuraavaksi. Hoida velvollisuutesi pois alta vauhdilla. Ilta tuo tullessaan mukavan yllätyksen.

 

VAAKA            

Anna muutoksille kunnon potku eteenpäin. Keskity olemaan paras versio itsestäsi sen sijaan, että kopioisit muiden tekemisiä. Etsi omaa reittiäsi.

 

SKORPIONI

Sinun ei tarvitse käyttää suuria summia rahaa tänään. Tee omaa juttuasi budjettisi rajoissa. Älä ota ulkopuolelta paineita missään muodossa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi, jos se vakuuttaa sinulle jonkin olevan pielessä. Pieni muutos suunnitelmiisi voi tehdä ihmeitä. Aloita kehitys itsestäsi.

 

KAURIS

Anna muiden tehdä omiaan. Sen ei tarvitse horjuttaa sinua polultasi. Keskity siihen, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi tässä hetkessä.

 

VESIMIES

Varaa päivästä reilusti aikaa vain ja ainoastaan itsellesi. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Lähesty herkkää puheenaihetta diplomaattisesti.

 

KALAT

Mieti tarkkaan, mihin sinulla on tällä hetkellä varaa. Hetki ei ole otollinen taloudellisille riskeille. Opit tänään jotain arvokasta tulevaa ajatellen.

 

OINAS

Saatat löytää itsesi keskeltä kiihkeää väittelyä. Kyseessä voi olla päättymätön kehä, josta kannattaa yksinkertaisesti perääntyä. Viimeisen sanan saamisella ei ole väliä.

 

HÄRKÄ

Harkitse tarkkaan, kannattaako riskin ottaminen tänään. Ajattele käytännönläheisesi etenkin raha-asioissa. Houkutuksia puskee nyt joka puolelta.

 

KAKSONEN

Joku käyttäytyy oudosti, minkä tulisi herättää epäilyksesi. Ota hänen motiiveistaan selvää. Saatat saada selville jotain, mikä laittaa suunnitelmasi uusiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla