Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmisiä. Juttele kiinnostavien tyyppien kanssa ja kerää tietoa asiasta, joka on vanginnut huomiosi. Suoruus ja rehellisyys ovat valttisi.

 

VAAKA

Mieti, mitä oikeasti haluat. Nyt ei ole aika tyytyä vähään tai joustaa liikaa periaatteistasi. Aseta rima korkealle ja usko itseesi.

 

SKORPIONI

Älä etene asioissa liian nopeasti. Mieti perusteellisesti, mitä olet tekemässä. Olet ottamaisillasi merkittävän askeleen eteenpäin.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana tietoa jakaessasi. Joku lähistöllä pyrkii käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen. Älä anna hänelle siihen mahdollisuutta.

 

KAURIS

On aika satsata viihtyisään ja toimivaan kotiin. Tee muutokset nyt, kun olet hyvässä vauhdissa. Suunnittele tulevaisuutta yhdessä rakkaasi kanssa.

 

VESIMIES

Älä ota tänään riskejä. Ylilyönnit vain kostautuisivat nopeasti. Tarvitset nyt huolellista ja pitkäjänteistä suunnittelutyötä.

 

KALAT

Ole valmis kompromissiin. Ihmissuhdeasioissa on edessä hankalia asioita. Voit välttyä draamalta olemalla joustava.

 

OINAS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä mene lankaan. Ota asioista selvää itsenäisesti ja ole erityisen kriittinen lähteidesi suhteen.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa ystävien ja perheen kanssa. On romantiikan ja syvällisten keskustelujen aika. Saat tärkeää tietoa tulevaisuutta varten.

 

KAKSONEN

Seuraa omaa polkuasi. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Sulje korvasi ulkopuolisten kritiikiltä.

 

RAPU

Uusien ihmisten tapaaminen saa mielikuvituksesi lentoon. Inspiraatio vie sinua eteenpäin tielläsi. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

LEIJONA

Luota itseesi ja kykyihisi. Älä päästä ulkopuolisia sotkeutumaan yksityisasioihisi. Perheenjäsen saattaa aiheuttaa pientä sotkua tänään.