Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Lykkää muutoksia liikkeelle odottelematta lupaa. Oma-aloitteisuus kannattaa ja voi synnyttää siinä sivussa tervetulleen lumipalloefektin. Saat avuntarjouksen yllättävältä taholta.

KAKSONEN

Ota etäisyyttä mutkikkaaksi käyneeseen tilanteeseen. Pidä silmällä tavaroitasi, sillä päivä saattaa sisältää unohtelua ja myöhästelyä. Joku tuottaa sinulle pettymyksen.

RAPU

Moni asia on asenteestasi kiinni. Älä takerru liian hanakasti vanhoihin ajatusmalleihisi. Avaa mielesi toisenlaisille skenaarioille, niin yllätyt iloisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Joku kasaa sinulle nyt paljon odotuksia. Tee parhaasi ja katso, mihin se vie.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Järjestelmällisyys pelastaa sinut tänään paljolta. Pidä jalat maassa ja asiat tärkeysjärjestyksessä. Saat apua yllättävältä suunnalta.

VAAKA

Tutustu uuteen aihepiiriin. Jokin on ehkä vanginnut mielenkiintosi. Seuraa vaistoasi ja lähde tutkimaan jotain sinut tavallisesta arjestasi kauas vievää.

SKORPIONI

Älä jätä leikkiä kesken. Nyt kannattaa antaa luovan puolesi johdattaa ja ottaa myös hienoisia riskejä. Uusille vesille lähteminen tekee hyvää.

JOUSIMIES

Joku syytää ilmoille tyhjiä lupauksia. Kuuntele vaistoasi ja suhtaudu varauksella hänen ehdotukseensa. Ota menneistä opiksi.

KAURIS

Palaa keskeneräisen asian ääreen. Ajatuksesi ovat saaneet tuulettua, ja saatat nähdä tilanteen jo aivan uudessa valossa. Ota kaikki irti päivän onnenpotkusta.

VESIMIES

Ota tunnerikas puheenaihe käsiteltäväksi niin pian kuin voit. Nyt ei kannata pitkittää asiaa, sillä se saattaa kasvaa vääriin mittasuhteisiin.

KALAT

Ilmassa on epävarmuutta ja arvailua. Älä anna liikaa painoarvoa pelkälle aavistukselle. Ota asioista omatoimisesti selvää.

OINAS

Kokeile suosiolla uutta taktiikkaa, jos vanha tökkii. Jo pienikin hienosäätö voi saada aikaan suuria muutoksia. Onni on tänään puolellasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla