Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Joku käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Älä lähde mukaan hänen hämäriin kuvioihinsa. Ole suoraselkäinen ja pysy totuudessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Keskity työjuttuihin tänään. Nyt on edistettävä asioita vauhdilla, jotta et jäisi jälkeen aikatauluista. Sinulla on nyt monta rautaa tulessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Muista pitää itsestäsi huolta. Mietiskely ja rentoutuminen sopivat hyvin päivän ohjelmaan. Syö hyvin ja lepää tarpeeksi akkujasi ladataksesi.

 

LEIJONA

Työrintamalla on luvassa muutoksia. Ota uutuudet vastaan rauhallisesti. Sinun on oltava tänään valmis joustamaan ja neuvottelemaan.

 

NEITSYT

Tee omaa juttuasi, tuli eteesi mitä tuli. Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Sinun on saatava elämääsi nyt toimintaa ja jännitystä.

 

VAAKA            

On aika avata silmäsi ja kiinnostua uusista asioista. Pääset tavoitteisiisi, jos satsaat peliin kaiken energiasi. Älä jätä mitään puolitiehen tänään.

 

SKORPIONI

Voit kääntää vaikean tilanteen voitoksesi, jos pelaat korttisi fiksusti. Pienillä muutoksilla arkeesi voit saada ihmeitä aikaan olossasi. Nauti laatuajasta rakkaassa seurassa.

 

JOUSIMIES

Älä tuomitse liian nopeasti saamiasi ehdotuksia. Kuulet tänään paljon kaikenlaista, ja sinun on osattava suodattaa kuulemasi jutut huolella.

 

KAURIS

Ilmassa on positiivisia muutoksia. Sinun on vain annettava niille tilaisuus. Luota maalaisjärkeen vaikean tilanteen sattuessa kohdalle.

 

VESIMIES

Tiedät itse, mikä itsellesi on parhaaksi. Älä anna periksi ulkopuolisten vaatimuksille, jos ne tuntuvat kohtuuttomilta. Kuuntele vaistoasi.

 

KALAT

Ympäröi itsesi ihmisillä, joilta saat kannustusta ja inspiraatiota hetkinä, joina sinulla lyö tyhjää. Sinun ei tarvitse selviytyä kaikesta yksin.

 

OINAS

Ole tarkkana siitä, mitä tulet toivoneeksi. Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mitään radikaalia ei kuitenkaan kannata tehdä ilman hyviä perusteluja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla