Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä jää kiertämään kehää. Tunnista toivoton tapaus ja lähde jatkamaan omalla polullasi. Sinun ei ole mitään järkeä polttaa itseäsi loppuun.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Menneisyydessä tekemäsi moka auttaa sinua tänään. Vältyt lankeamasta samaan ansaan toistamiseen. Ole rehellinen itsellesi joka käänteessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Tarkkailemisesta on tänään valtavasti hyötyä. Joku yrittää manipuloida sinua kääntymään omalle kannalleen.

 

RAPU

Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle. On tärkeää, että käytät aikaasi järkevästi. Ei ole samantekevää, mihin suuntaat energiasi.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi tarkoin valittuun kohteeseen. Päivä menee hukkaan, jos säntäilet sinne tänne. Keskity sen sijaan yhteen asiaan kerrallaan.

 

NEITSYT

Intuitiosi ei petä sinua. Anna sen johdattaa sinua, vaikka sinulla ei olisi valinnoillesi järkiperäisiä syitä. Kaikkea ei voi nyt selittää logiikalla.

 

VAAKA            

Tee ratkaisusi ja pysy päätöksessäsi. Määrätietoisuus on nyt tärkein valttisi. Älä anna tiukan palautteen lannistaa sinua.

 

SKORPIONI

Hauskanpidon ei tule ole kiinni rahankulusta. Voit viettää ikimuistoisen päivän hyvässä seurassa myös pienellä budjetilla. Nyt on säästettävä tulevan varalle.

 

JOUSIMIES

Ota vahvuutesi käyttöön. Hyvä itsetuntemus on tänään olennaista. Päivän haasteet kysyvät rehellisyyttä ja kykyä olla oma itsesi.

 

KAURIS

Valmistaudu lähtemään liikkeelle. Olet odottanut sopivaa tilaisuutta toimia, ja sellainen on tulossa kohdallesi. On aika uskaltaa heittäytyä.

 

VESIMIES

Oma-aloitteisuus vie sinut pitkälle. Älä jää yksin kiperän haasteen kanssa, vaan käänny osaavan tyypin puoleen. Avun pyytäminen on itsestäsi kiinni.

 

KALAT

Jos jokin epäilyttää, kysy reippaasti lisää. Avoimuutesi rohkaisee myös muita rehellisyyteen. Kärsivällisyydellä pääset tänään pitkälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla