Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Moni saa sinusta tänään inspiraatiota ja kipinää suunnitelmiinsa. On aika edistää myös omia projektejasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä hoputa ketään tekemään päätöksiä, sillä se ei johda mihinkään hyvään. Kärsivällisyys on paras valttisi. Omistaudu rakkaalle harrastukselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

On aika miettiä asumisjärjestelyjä. Edessä on muutoksia, jotka vievät sinua lupaavaan suuntaan. Uskalla ottaa uudet haasteet vastaan.

 

KAKSONEN

Odota, että epävarma tilanne tasoittuu. Vielä ei ole oikea hetki merkittävien siirtojen tekemiselle. Älä ryhdy vertailemaan itseäsi muihin ihmisiin.

 

RAPU

Juttele tulevaisuudesta ja haaveistasi läheisesi kanssa. Hänen avullaan pääset lähemmäksi unelmiasi. On aika asettaa rima korkealle.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan. Sinulla ei nyt ole aikaa hukattavana toissijaisiin asioihin. Keskity yhteen projektiin kerrallaan.

 

NEITSYT

Vietä aikaa seurassa, jossa sinua kannustetaan. Tarvitset apua hankalassa tilanteessa. On otollinen hetki lupauksille ja sitoutumiselle.

 

VAAKA            

Vietä aikaa mieluisan puuhan parissa. Muiden varjoissa piileskeleminen ei edistä asioita mitenkään. Pidä etäisyyttä turhanpäiväiseen draamaan.

 

SKORPIONI

Riiteleminen on energian haaskaamista. Kerää ympärillesi innostavia ihmisiä ja nauti heiltä saamistasi vaikutteista. Päivä tarjoaa sinulle ratkaisuja.

 

JOUSIMIES

Sinua kiskotaan nyt kahteen eri suuntaan. Pian sinun on tehtävä päätöksiä. Tilanne pakottaa sinut punnitsemaan eettisiä kysymyksiä.

 

KAURIS

Ota ohjat käsiisi ja pane toimeksi. On aika lykätä suuria muutoksia liikkeelle. Mikään ei ole täysin riskitöntä tänään, jos haluat edetä asioissa.

 

VESIMIES

Pidä huolta terveydestäsi. Älä tavoittele mahdottomuuksia, vaan keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pyydä reilusti apua, jos tarve iskee.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla