Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Seuraa vaistoasi, niin päädyt uusiin kuvioihin ja oppimaan uutta. Tee päätökset itsenäisesti.

RAPU

Ota sinua kiinnostavasta asiasta selvää omin neuvoin. Tietoa on tarjolla, ja sitä kannattaa puida hyvässä keskusteluseurassa. Lähipiiristäsi löytyy tukea ja neuvonantajia.

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Ketään ei kannata lähteä kopioimaan, vaikka inspiroituisitkin muiden tekemisistä. Etsi omaa juttuasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Pysy ajan tasalla kaikesta olennaisesta. On aika olla aktiivinen ja skarppi, sillä lukuisia otollisia mahdollisuuksia on nyt tarjolla. Nyt kannattaa satsata uuden oppimiseen ja kehittymiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Selvitä itsellesi asioiden tärkeysjärjestys. Varmista, että aikasi kuluu haluamallasi tavalla. Hyvinvointisi riippuu pitkälle näistä kysymyksistä.

SKORPIONI

Katso eteenpäin optimistisin mielin. Nyt kannattaa keskittää huomio asioihin, jotka ovat elämässäsi mallillaan. Akkujen lataaminen tekee hyvää.

JOUSIMIES

Älä luota liian pikaisesti kuulemiisi juttuihin. Nyt kannattaa suodattaa huolella ja kysellä lisää. Jos jokin ei täsmää, on siihen luultavasti hyvä syy.

KAURIS

Odota kaikessa rauhassa sopivaa hetkeä ottaa sinua poltteleva asia puheeksi. Tilannetaju auttaa tänään pitkälle. Ole oma itsesi ottamatta ympäriltäsi paineita.

VESIMIES

Päivä pyörii kodin ympärillä. Sinulla saattaa olla sisustamiseen tai paikkojen raivaamiseen liittyvä projekti, joka vie huomiosi. On hyvä hetki päästää irti menneistä.

KALAT

Älä jätä leikkiä kesken. Päivä kysyy hermoja ja sinnikkyyttä, sillä yllätyksiä on luvassa joka suunnalta. Vanha tuttu ilmaantuu takaisin kuvioihin.

OINAS

Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle apua tulevaisuudessa. Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin tärkeän asian puolesta. Onni potkaisee sinua tänään.

HÄRKÄ

On hyvä hetki hidastaa tahtia ja käydä läpi suunnitelmaasi. Kiirehtiminen ei johda mihinkään hyvään. Kaverilla on sinulle uutisia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla