Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Yritä ymmärtää omia tunteitasi parhaasi mukaan. Itsetutkiskelu tekee tänään hyvää. Muistuta itseäsi tärkeimmistä tavoitteistasi.

 

VAAKA

Pidä itsesi kiireisenä. Nyt on aika lähteä ihmisten ilmoille viihtymään ja seurustelemaan. Solmit uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia.

 

SKORPIONI

On aika antaa tunteittesi näkyä. Tarjoa apuasi ihmiselle, joka tarvitsee tukeasi. Älä lupaa liian suuria, sillä asioiden kaunistelu johtaa vain ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Älä lähde mukaan turhanpäiväiseen konfliktiin. Saatat joutua napit vastakkain vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Pidä omaisuutesi turvassa.

 

KAURIS

Muutos tekee hyvää. Juttele suunnitelmistasi hyvän ystävän kanssa. Tarvitset neuvoja ja uudenlaista näkökulmaa tilanteeseen.

 

VESIMIES

Hyväksy muutokset, sillä et voi välttyä niiltä. Etenkin ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet. Kohtaa haasteet pystypäin.

 

KALAT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Saatat kompastua innokkuuteesi, jos säntäilet kaikkialle samaan aikaan. Hidasta tahtia ja pohdi tilannetta.

 

OINAS

On aika pohtia raha-asioita. Käy sopimukset läpi tarkalla silmällä. Saatat muuten hämääntyä tekemään huonoja päätöksiä.

 

HÄRKÄ

Älä lähde kisaamaan, jos hetki ei tunnu oikealta siihen. Kuuntele itseäsi ja vältä ylimääräisiä taakkoja. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

KAKSONEN

Joku puhuu sinusta selkäsi takana. Tarkkaile tilannetta ja kuuntele korviisi kantautuvia juttuja. Sinun on ehkä mietittävä lähipiiriäsi uusiksi.

 

RAPU

Ota vahvuutesi käyttöösi. Saat aikaan positiivisia muutoksia, jos olet avoin uusille asioille. Älä jää kiinni vanhoihin kaavoihin.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Harkitsematon veto voi viedä sinut ongelmiin. Hillitse haluasi tehdä radikaaleja siirtoja.