Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kuuntele tarkkaan saamiasi ohjeita. Tänään ei kannata sooloilla turhia. Älä anna jonkun muun tekemän virheen kaataa suunnitelmiasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa et tunne oloasi hyväksi. Lykkää liikkeelle radikaalejakin muutoksia, jos se on tarpeen tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Pidä tänään hauskaa. Täytä päiväsi innostavalla ja virkistävällä puuhalla. Uusien ihmisten tapaaminen tai liikunnallinen haaste olisi paikallaan.

 

SKORPIONI

Pidä silmällä muiden menoa. Joku saattaa puhua sinusta mitä sattuu selkäsi takana. Oikaise mahdollinen väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

JOUSIMIES

On aika haaveilla tulevasta. Läheiselläsi on idea, jota kannattaa tarkastella lähemmin. Valmistele eteenpäin vievää harppausta.

 

KAURIS

Raha-asiat nousevat tänään pintaan. Älä ota tarpeettomia riskejä, ja muista kysyä läheistesi mielipiteitä ennen tärkeän päätöksen tekemistä.

 

VESIMIES

Sinnikkyys on tänään paras valttisi. Iske silmäsi tavoitteeseesi, äläkä jätä leikkiä kesken muutaman takaiskun vuoksi. Päivä sisältää yllätyksiä.

 

KALAT

Pidä kiinni jutuista, jotka ovat toteutettavissa. Tänään ei kannata ampua yli suunnittelulla. Annos realismia on hyväksi myös ihmissuhteissa.

 

OINAS

Joku yrittää sanella sinua tiukkoja ehtoja. Älä anna hänen mennä liian pitkälle vaatimuksissaan. Keskity yhteen asiaan kerrallaan tänään.

 

HÄRKÄ

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Pitäydy budjettisi rajoissa, niin stressi pysyy kaukana. Vaatimattomuus on valttia.

 

KAKSONEN

Sinun on tiedettävä, mitä sinulta odotetaan. Älä päästä ketään yllättämään sinua, vaan pysyttele askeleen verran muita edellä. Ennakointi on tärkeää.

 

RAPU

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Joku saattaa panostaa sinua rahaan tai työhön liittyvissä asioissa. Pidä pääsi ja jatka omalla polullasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla