Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

On aika ottaa asioista selvää. Olet suuren päätöksen edessä, eikä nyt ole oikea hetki hätiköidä. Kääri hihat ja ryhdy etsimään ratkaisuja päivittelemisen sijaan.

KAKSONEN

Pidä huoli siitä, että kaikilla on totuudenmukainen kuva tapahtumista. Väärinkäsityksien varhain oikaiseminen kannattaa. Varaa päivästä aikaa omissa oloissasi rentoutumiseen.

RAPU

Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Horisontin laajentaminen kuuluu nyt asiaan. On hyvä hetki kehittää itseäsi ja rakentaa vanhan päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Ole tarkkana erityisesti raha-asioiden ja terveyteesi liittyvien kysymysten kanssa. On hyvä hetki hidastaa tahtia ja tarkkailla. Mieti, mikä on itsellesi tärkeintä tällä hetkellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Ihmissuhteissa myllertää, eikä pieniä konflikteja pidä säikähtää. Vanha kuvio saattaa nousta uudelleen esiin. Pidä huoli siitä, ettei sinua jyrätä sivuun.

VAAKA

Ota askel kohti unelmasi toteuttamista. Lähde liikkeelle, oli kyse sitten miten pienestä siirrosta tahansa.  Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi.

SKORPIONI

On aika tehdä hiensäätöä kotiin. Varmista, että kaikki on kohdillaan tukemassa tämänhetkisiä tarpeitasi. Mukavuuteen kannattaakin panostaa.

JOUSIMIES

Ilmapiiriä värittää konfliktin mahdollisuus. Lähesty hankalaa puheenaihetta oikean hetken tullen. Kuunteleminen on tärkeintä.

KAURIS

Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Joku perheestäsi tai kaveripiiristäsi tarvitsee nyt pientä nostetta. Raha-asioihin on luvassa ilahduttava käänne.

VESIMIES

Älä ota turhia riskejä omaisuuteen tai terveyteesi liittyen. Ole suora, kun tarvitset jotain. Sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi olemassaoloasi.

KALAT

Tunteesi tekevät tänään sinulle temput. Älä kiirehdi tekemään ratkaisuja, joita voit katua myöhemmin. Pura ylimääräinen energia vaikkapa liikuntaan.

OINAS

Ole sinnikäs ja jatka kertaalleen aloittamasi projektin parissa. Luova tauko voi tehdä ihmeitä vaikealla hetkellä. Hanki välillä muuta ajateltavaa, niin hommat luistavat taas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla