Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

On aika nostaa äänesi kuuluviin. Älä jää muiden varjoon olennaisella hetkellä. Ole valmis näyttämään kyntesi tarvittaessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Älä heittäydy uusiin kuvioihin harkitsematta. Hyvinvointisi saattaa pahimmillaan kärsiä, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä. Ajattele omaa parastasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Pysy rauhallisena, oli tilanne mikä tahansa. Kylmähermoisuus tuo pisteet kotiin. Sinulla on meneillään enemmän kuin tajuatkaan.

 

LEIJONA

Luovi tiesi läpi haastavasta tilanteesta diplomatian avulla. Hermostuminen ei auta sinua millään tavalla eteenpäin. Ota muiden tunteet huomioon.

 

NEITSYT

Älä anna ulkopuolisten kommentin satuttaa. Jätä se omaan arvoonsa ja jatka eteenpäin omalla polullasi. Tiedät itse parhaiten, mihin olet matkalla.

 

VAAKA            

Hoida velvollisuutesi pois alta nopeasti ja täsmällisesti. Pikkutarkkuudesta ei ole tänään haittaa. On tärkeää, että näytät olevasi luotettava.

 

SKORPIONI

Muutokset riippuvat pitkälti itsestäsi tänään. Laadi itsellesi strategia, joka pitää ja motivoi sinua eteenpäin. Haasteita ei pidä säikähtää.

 

JOUSIMIES

Ympäröi itsesi ihmisillä, joilla on näkemystä ja motivaatiota. Saat huomata, että oikea seura tekee ihmeitä. Kohdallesi osuu kullanarvoinen mahdollisuus.

 

KAURIS

Voit saavuttaa tänään paljon olemalla ahkera ja luottamalla itseesi. Onni potkaisee sinua ja johdattaa sinut oikeaan paikkaan oikealla hetkellä.

 

VESIMIES

Tarjoa apuasi kaverille, joka on jäänyt vaikeaan tilanteeseen. Pidä huolta myös itsestäsi. Liikunnallinen haaste pitää stressin kaukana.

 

KALAT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Älä anna kenenkään harhauttaa sinua sivuraiteille. Sinulla ei nyt ole aikaa koheltamiseen.

 

OINAS

Tunteet nousevat äkkiä pintaan vanhojen muistuessa mieleen. Valitse sanasi tarkkaan, olit sitten kotona tai töissä. Tekosi merkkaavat puheita enemmän.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla