Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Sinun on aika uskaltautua esiin. Ota kaikki irti päivän tarjoamista mahdollisuuksista. Sattuma tutustuttaa sinut moniin kiinnostaviin ihmisiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Tee ratkaisusi oikeista syistä. Punnitse motiivejasi tarkkaan ennen tositoimia. Olisi paha virhe tulla luvanneeksi liian suuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Hoida puolitiehen jääneitä asioita pois alta. Älä ota vastuullesi hommia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Sinulla on tekemistä jo omastakin takaa.

 

RAPU

Uskalla olla erilainen. Anna vaistosi johdattaa sinua läpi päivän haasteiden. Päädyt ratkaisuun, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

 

LEIJONA

Nyt on aika puskea täysillä eteenpäin. Joku muu iskee pian apajillesi, ellet lähde liikkeelle. Ole valmis näyttämään kyntesi tänään.

 

NEITSYT

Sinulla riittää houkuttelevia vaihtoehtoja. Älä ota paineita siitä, mitä ympärilläsi on meneillään. Kuuntele itseäsi ja mieti tulevaisuuden haaveitasi.

 

VAAKA            

On aika pohtia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Laadi itsellesi strategia lähitulevaisuutta varten. Hetki on otollinen uusien taitojen oppimiselle.

 

SKORPIONI

Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua. Nyt on aika kiinnostua uusista asioista ja unohtaa vanhat, tutut kaavat. Ota riski ja katso, mihin se johtaa.

 

JOUSIMIES

Pidä tunteesi hallinnassa, oli tilanne mikä tahansa. Hermostuminen aiheuttaisi vain kitkaa ihmissuhteisiin. Aloita muutokset itsestäsi.

 

KAURIS

Hoida kotiin liittyviä asioita pois alta. On aika järjestellä papereita ja etsiä ratkaisu sinua pitkään häirinneeseen käytännön kysymykseen. Se takaa sinulle mielenrauhan.

 

VESIMIES

Kerro mitä mielessäsi liikkuu. Älä jää yksin kysymysmerkin kanssa, vaan yhdistä voimat ystävien kanssa. Päädyt siinä sivussa auttamaan läheistäsi hänen pähkäilyssään.

 

 

KALAT

Työrintamalle on luvassa jotain uutta. Ota yhteyttä hyvään tyyppiin, jolla on kokemusta saman tyyppisestä tilanteesta. Neuvot ovat nyt tarpeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla