Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Punnitse tarkkaan, mihin suuntaan haluat jatkaa seuraavaksi. Vaihtoehtoja kyllä löytyy. Mielipiteiden kyseleminen lähipiiriltäsi kannattaa.

OINAS

Positiivinen asenne kantaa pitkälle. Valikoi sanasi tarkkaan, niin vältyt turhilta väärinkäsityksiltä. Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoja.

HÄRKÄ

Peräänny tilanteesta, jossa sinua yritetään ostaa suurin lupauksin. Terve epäluuloisuus on nyt paikallaan. Ole kriittinen kuuntelija, niin säästyt monelta harmilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kyseenalaistat tänään herkästi näkemäsi ja kuulemasi. On vain hyvä, ette usko liikkeellä olevia juoruja liian kevein perustein. Onneksi tarjolla on myös faktoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Ota kaikki irti kohdallesi osuvasta tilaisuudesta. Valppaus on tänään tärkeää. Ihmissuhderintamalle on luvassa iloisia yllätyksiä.

LEIJONA

Saat yllättävän piristysruiskeen. Olet parhaimmillasi luovuutta kysyvän homman parissa. On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhaan tuttuun, joka pyörii ajatuksissasi.

NEITSYT

Tee jotain, mikä keventää mieltäsi. On aika etsiä elämääsi lisää ilon lähteitä. Ympäröi itsesi rakkailla ihmisillä ja suuntaa huomiosi positiivisiin asioihin.

VAAKA

On uusien alkujen aika. Ammenna viisautta keskusteluista, joita päivä tarjoaa. Voit oppia tänään jotain tulevan kannalta arvokasta.

SKORPIONI

Mielikuvituksesi on tänään paras valttisi. Päivä sisältää haasteita, joihin tutut kaavat eivät tepsi. Uskalla kokeilla jotain uutta.

JOUSIMIES

Keskity siihen, mikä on tärkeintä juuri sinulle. Ota suuri urakka haltuun etappi kerrallaan. Ole tarkkana ailahtelevaisen ihmisen kanssa.

KAURIS

Pidä raha-asioita silmällä. Huolellinen suunnittelu on nyt kaikki kaikessa. Hetki on otollinen rutiinien uudistamiselle.

VESIMIES

Älä anna viime hetken muutoksien kaataa kaikkia suunnitelmiasi. Nopea sopeutuminen on nyt valttia. Ole oma-aloitteinen ja heittele ilmoille ideoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla