Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Kutsu ystävät koolle tai vietä romanttinen ilta rakkaasi kanssa. Nauti elämän yksinkertaisista iloista. Kodillesi kelpaisi pieni kasvojenkohotus.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Pidä asenteesi positiivisena. Muista, että jokaisessa kohtaamassasi ihmisessä on jotain tutustumisen arvoista. Älä anna tunteidesi johdattaa sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Älä stressaannu turhista pikkujutuista. Ajattele nyt projektejasi pitkällä tähtäimellä ja uskalla antaa mielikuvituksesi vaeltaa. On aika tavoitella tähtiä taivaalta.

 

KAKSONEN

Mieti, mikä sinua todellisuudessa nyppii. Jokin on nyt pielessä, ja mitä nopeammin paikallistat ongelman, sen parempi. Ole armollinen itseäsi kohtaan.

 

RAPU

Mieti, minkälaisia muutoksia haluat nähdä elämässäsi. On aika luopua huonoista tavoista ja tähytä tulevaisuuteen. Ole läheisesi tukena tärkeässä päätöksessä.

 

LEIJONA

Kokeile jotain uutta. Ota yhteyttä ihmisiin, joista voisi olla sinua apua matkan varrella. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään toiveistasi.

 

NEITSYT

Päivä tarjoaa oivalluksen, joka johtaa suuriin muutoksiin. Tapaat ihmisen, josta on sinulle paljon hyötyä tulevaisuudessa. On uusien seikkailujen aika.

 

VAAKA            

Ole tarkkana työn ja huvin sekoittuessa. Se ei ole tänään paras mahdollinen yhdistelmä. Älä ota hoitaaksesi liikaa asioita kerralla.

 

SKORPIONI

Lähde lyhyelle matkalle. Maiseman vaihtaminen tekisi sinulle hyvää, sillä ajatukset kiertävät nyt päässäsi kehää. Heittäydy virran vietäväksi.

 

JOUSIMIES

Älä kaunistele totuutta. Joku kyseenalaistaa motiivisi, joten ole valmis perustelemaan kantasi. On aika kehittyä ja oppia uutta.

 

KAURIS

On aika lähteä liikkeelle. Kotona on meneillään muutoksia, jotka vaativat panostusta ja suunnittelua. Älä hidasta tahtia väärällä hetkellä.

 

VESIMIES

Keskity olemaan parhaimmillasi. Olet nyt suurien haasteiden keskellä, eikä lipsumiseen ole varaa. Uskalla asettaa rima korkealle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla