Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Joku saattaa ärsyttää sinua nyt tahallaan. Älä lähde leikkiin mukaan, vaan keskity sinnikkäästi omaan juttuusi.

KALAT

Vaistonvarainen päätöksenteko voi olla nyt hyvä juttu. Et ehkä löydä vastauksia paljon kyselevälle ihmiselle. Sinun ei tarvitse perustella kaikkea, mitä teet.

OINAS

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinut loistamaan. Energiasyöppöihin kannattaa ottaa kerralla kunnon etäisyys. Ole oma itsesi ja nojaa ihmisiin, jotka ruokkivat omanarvontuntoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika sanoa ääneen haave, jota olet kypsytellyt jo pitkään. Saat hyvän vinkin yllättävältä taholta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Älä mene lankaan. Pidä huolta yksityisyydestäsi ja pidä uteliaat pimennossa.

RAPU

Joku inspiroi sinua persoonallaan. Ota hänen seurastaan kaikki irti. Nyt on hyvä hetki lykätä liikkeelle uusi projekti tai hakea haastavampia työtehtäviä.

LEIJONA

On hyvä hetki lähteä ulos tuulettumaan. Tutustu ihmisiin ja pidä hauskaa. Ilmassa voi olla mustasukkaisuutta, joka kannattaa ottaa puheeksi nopeasti.

NEITSYT

Nyt ei ole aika törsätä. Rahan liian huoleton levittely vain kaduttaisi sinua myöhemmin. Pidä perusasiat kunnossa ja unohda toistaiseksi suuret hankinnat.

VAAKA

Mieti, mihin olet ryhtymässä. Lähelläsi on joku, jolla on kiire joka paikkaan. Etene kaikesta huolimatta asioissa omassa tahdissasi.

SKORPIONI

Lähde tutustumaan uusiin maailmoihin ja ihmisiin. Päivä tarjoaa tilaisuuksia keskustella kiinnostavista aiheista hyvien tyyppien kanssa. Pidä tunteesi omana tietonasi.

JOUSIMIES

Vedät puoleesi ihmisiä laidasta laitaan. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joukkoon mahtuu myös suurisanaisia tyyppejä. Kauniilla sanoilla ei välttämättä ole totuuspohjaa.

KAURIS

Edistä kaikessa hiljaisuudessa omia projektejasi. Jokin kaipaa nyt erityisen paljon huomiota ja keskittymistä. Tyhjennä tarpeen vaatiessa kalenteriasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla