Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

On suurten keskustelujen aika. Anna asioille aikaa kehittyä, sillä niiden pakolla eteenpäin puskeminen ei johda mihinkään. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

KAURIS

Tee muutokset oikeista syistä. On aika istua alas tutkailemaan omia motiivejasi. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse tarvitset elämääsi.

VESIMIES

Kyseenalaista reippaasti kaikki, mikä ei tunnu täsmäävän. Myös omia motiivejasi on hyvä tarkastella lähemmin. Ole rehellinen itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Ei ole samantekevää, kuinka esittelet asiasi tänään. Valikoi sanasi huolella ja tarkkaile saamiasi vastauksia. Joustavuus ja diplomatia ovat nyt tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka ymmärtävät sinua ja tavoitteitasi. Henkinen tuki on nyt paikallaan. Ota välillä etäisyyttä skeptikkoihin.

HÄRKÄ

Valmistele kotiasi joulua ja vuoden vaihdetta varten. Ilmapiiri muuttuu kertaheitolla, kun olet saanut pintapuoliset asiat kuntoon. On aika vetää henkeä ja rentoutua.

KAKSONEN

Kerää faktat pöytään. Arvailut eivät kanna tänään kovin pitkälle. Ole valmis joustamaan ja soveltamaan suunnitelmiasi viime hetkellä.

RAPU

Moni asia riippuu nyt ajoituksesta. Hätiköity toiminta ei johda mihinkään hyvään. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi.

LEIJONA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Et voi hallita muiden reaktioita, mutta voit valita oman asenteesi niiden edessä. Muista asioiden tärkeysjärjestys.

NEITSYT

Moni asia on vain sinusta kiinni tänään. Sinulla on ohjat käsissäsi, ja voit lykätä halutessasi lumipalloefektin liikkeelle. Ilmassa on romantiikkaa.

VAAKA

Myötätunnon voimaa ei kannata aliarvioida. Päivä muistaa sinua kauniilla sattumilla, jos vain pidät mielesi avoimena niille. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa tunnet olosi kurjaksi.

SKORPIONI

Lähde liikkeelle oikeista syistä. Sinun on tehtävä ratkaisusi sen mukaan, mikä sopii juuri sinulle. Toisinaan on vain suljettava korvat muiden mielipiteiltä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla