Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Pidä asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Määrätietoisuus vie sinut sinne, minne kuuluukin. Raha-asioissa tapahtuu ilahduttava käänne.

VESIMIES

Luvassa on muutoksia lupaavaan suuntaan. Itsetuntosi saa pientä nostetta päivän tapahtumista. Kiinnitä huomiota ruokavalioon ja liikuntatottumuksiisi.

KALAT

Sinun on aika näyttää, mihin pystyt. Joudut tänään tahtomattasikin selvittelemään muiden ihmisten sotkuja. Moni kääntyy puoleesi neuvojen tarpeessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Mikään ei nyt ole sitä, miltä näyttää. Anna ihmisille aikaa ja vältä viimeiseen asti tuomitsemista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Haaveile isosti. On aika rikkoa rajoja ja antaa mielikuvituksesi näyttää suuntaa. Annos itsekuria hoitaa sinut kinkkisen tilanteen läpi.

KAKSONEN

Anna negatiivisten puheiden valua yhdestä kovasta sisään ja toisesta ulos. Tunnepitoisen selkkauksen ei tarvitse määrittää koko päivääsi. Keskity positiivisiin puoliin.

RAPU

Tee omaa juttuasi ja ota kaikki irti saamistasi tilaisuuksista. Ilmassa on nyt romantiikkaa. Tutki pienellä präntätty osio tarkkaan, jos olet allekirjoittamassa papereita.

LEIJONA

Kuuntele avoimin mielin kaikkea kuulemaasi. Lähelläsi on ihminen, jolla on tarve puhua. Päivä laajentaa horisonttiasi, jos annat sille tilaisuuden.

NEITSYT

On merkittävien päätösten aika. Tee se, mikä sinun on tehtävä parantaaksesi elämänlaatuasi. Se voi tarkoittaa myös irti päästämistä.

VAAKA

Älä ota paineita ulkopuolelta. Määrittele itse, mihin olet menossa. Kun kyse on sinun elämästäsi, on sinun on toteutettava omaa visiotasi.

SKORPIONI

Hoida raha-asiat jämäkällä kädellä. Epäselvä pikkuseikka kannattaa tarkistaa niin pian kuin mahdollista. Järjestelmällisyys takaa sinulle mielenrauhan.

JOUSIMIES

Älä tee äkkipikaista ratkaisua vain siksi, että sinulla on tylsää. Anna itsellesi aikaa. Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa vaatimatta keneltäkään liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla