Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Älä jää odottelemaan, että joku muu toimisi puolestasi. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

VAAKA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Olisi ajan ja energian haaskausta jäädä uimaan vastavirtaan.

 

SKORPIONI

Ammenna viisautta ja vastauksia kokemuksistasi. Parhaat mahdolliset muutokset tulevat kuvioihin luonnollisesti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Käy läpi kulutustottumuksiasi ja etsi kohtia, joissa on kohentamisen varaa. Nyt ei ole aika lainailla kavereille.

 

KAURIS

Sinulla on nyt juuri oikeanlainen energia muuttaaksesi asioita. Intosi näkyy ulospäin, mikä saa ihmiset seuraamaan sinua helposti. Luota itseesi.

 

VESIMIES

Sinun ei tarvitse jäljitellä muita. Rauhoitu omissa oloissasi ja keskity miettimään, mikä on parhaaksi juuri itsellesi. Seuraa omaa juttuasi uskollisesti.

 

KALAT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Älä silti anna anteliaisuudenpuuskan ajaa sinua vararikkoon. Voit vaikuttaa muillakin tavoilla.

 

OINAS

Ihmissuhteisiin on luvassa muutoksia, mikä saattaa näkyä myös rahatilanteessasi. Hidasta tahtia hieman ja varmistu siitä, ettet elä yli varojesi.

 

HÄRKÄ

Älä anna ylpeyden muodostua esteeksi itsellesi. Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus, johon kannattaa tarttua. Uskalla päästää irti egostasi.

 

KAKSONEN

On pienen mietintätauon paikka. Tarvitset hetken käsitelläksesi viimeaikaisia tapahtumia. Hanki faktasi luotettavasta lähteestä.

 

RAPU

Heittäydy seikkailun vietäväksi. Päivä vie sinut jännittävästä tilanteesta toiseen. Tutustut ihmiseen, joka voi jäädä elämääsi astetta tärkeämpään rooliin.

 

LEIJONA

Älä anna viime hetken muutoksen romuttaa suunnitelmiasi. Et voi kontrolloida kaikkea. Pysyttele kaukana väittelystä, jota et voi voittaa.