Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Älä jää odottelemaan, että joku muu toimisi puolestasi. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

VAAKA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Olisi ajan ja energian haaskausta jäädä uimaan vastavirtaan.

 

SKORPIONI

Ammenna viisautta ja vastauksia kokemuksistasi. Parhaat mahdolliset muutokset tulevat kuvioihin luonnollisesti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Käy läpi kulutustottumuksiasi ja etsi kohtia, joissa on kohentamisen varaa. Nyt ei ole aika lainailla kavereille.

 

KAURIS

Sinulla on nyt juuri oikeanlainen energia muuttaaksesi asioita. Intosi näkyy ulospäin, mikä saa ihmiset seuraamaan sinua helposti. Luota itseesi.

 

VESIMIES

Sinun ei tarvitse jäljitellä muita. Rauhoitu omissa oloissasi ja keskity miettimään, mikä on parhaaksi juuri itsellesi. Seuraa omaa juttuasi uskollisesti.

 

KALAT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Älä silti anna anteliaisuudenpuuskan ajaa sinua vararikkoon. Voit vaikuttaa muillakin tavoilla.

 

OINAS

Ihmissuhteisiin on luvassa muutoksia, mikä saattaa näkyä myös rahatilanteessasi. Hidasta tahtia hieman ja varmistu siitä, ettet elä yli varojesi.

 

HÄRKÄ

Älä anna ylpeyden muodostua esteeksi itsellesi. Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus, johon kannattaa tarttua. Uskalla päästää irti egostasi.

 

KAKSONEN

On pienen mietintätauon paikka. Tarvitset hetken käsitelläksesi viimeaikaisia tapahtumia. Hanki faktasi luotettavasta lähteestä.

 

RAPU

Heittäydy seikkailun vietäväksi. Päivä vie sinut jännittävästä tilanteesta toiseen. Tutustut ihmiseen, joka voi jäädä elämääsi astetta tärkeämpään rooliin.

 

LEIJONA

Älä anna viime hetken muutoksen romuttaa suunnitelmiasi. Et voi kontrolloida kaikkea. Pysyttele kaukana väittelystä, jota et voi voittaa.                       

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.