Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tänään on tärkeintä saada asioita eteenpäin. Älä takerru pikkujuttuihin, vaan edistä suurempia kuvioita. Hiomisen aika koittaa myöhemmin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Anna jokaisen mennä omia reittejään. On tärkeintä, että sinä saat toteuttaa omaa suunnitelmaasi kaikessa rauhassa. Läheiselläsi on sinulle hyviä uutisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Älä jää muiden varjoihin tai anna jännityksen lamaannuttaa sinua. Olet tekemisissä kiinnostavien ihmisten kanssa.

 

SKORPIONI

Sinulle satelee nyt neuvoja. Tee asiat rohkeasti omalla tavallasi, vaikka saisitkin palautetta. Sinun on nyt seurattava omaa polkuasi.

 

JOUSIMIES

Onni potkii sinua tänään. Saat loistavan tilaisuuden edistää projektia, joka on lähellä sydäntäsi. Päivä tuo mukanaan myös romantiikkaa.

 

KAURIS

On aika tehdä hienosäätöä suunnitelmiisi. Älä jää kiertämään kehää, jos huomaat törmänneesi toivottomaan tapaukseen. Joustavuus on valttia.

 

VESIMIES

Älä pidä tunteitasi piilossa. On tullut aika jutella läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Kerro niin toiveistasi kuin huolistasikin.

 

KALAT

Pidä mielessä, mikä sinulle on tärkeintä. Eri suuntiin säntäileminen olisi vain ajan hukkaa. Keskity yhteen tavoitteeseen kerrallaan.

 

OINAS

Suuntaa sinne, missä sinulle tarjotaan haasteita. Tylsistyt helposti, jos kaikki sujuu täysin kitkatta. Uskalla nostaa rima korkealle.

 

HÄRKÄ

Luvassa on muutoksia. Ole tarkkana siitä, keneen luotat. Yksityisasiasi on syytä pitää pienen piirin tiedossa tänään.

 

KAKSONEN

Käytä päätäsi. Päivä vaatii nopeaa toimintaa, eikä harkitsemiseen jää pahemmin aikaa. Luota siihen, mitä näet ja mitä tunnet.

 

RAPU

Tunnet tänään vetoa epätavallisiin ihmisiin ja tilanteisiin. Voit löytää itsesi yllättävistä paikoista, jos annat virran viedä. On uusien alkujen aika.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla