Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja toimi sinulle tärkeän asian puolesta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin tänään. Älä jätä hyvää tilaisuutta käyttämättä.

 

LEIJONA

Älä stressaa turhista pikkujutuista. Etene asioissa hitaasti, mutta rauhallisesti. Liian suuret lupaukset ajaisivat sinut vain ongelmiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Lähde tapamaan vanhaa ystävää tai rentoudu omissa oloissasi, jos et pääse matkalle. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Älä luovu leikistä liian aikaisin, vaikka takaiskuja sattuisikin kohdalle. On tärkeää, että muut voivat luottaa sinuun. Näytä olevasi tosissasi.

 

SKORPIONI

Pidä matalaa profiilia. On aika unohtaa vanhat kaunat ja siirtyä asioissa eteenpäin. Päästä irti menneisyyden lastista.

 

JOUSIMIES

Anna tunteidesi näkyä. Nyt on aika korjata muutama rahaan liittyvä asia kohdalleen. Älä kuluta vain vaikutuksen tehdäksesi.

 

KAURIS

Ole oma-aloitteinen, sillä se kantaa tänään pitkälle. On aika tehdä muutoksia rutiineihisi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi. Ylilyönnit jäisivät vain harmittamaan sinua. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin ja asioihin, jotka ovat sinun päätösvallassasi.

 

KALAT

Käytä mielikuvitustasi. Sinun on aika laatia toimintasuunnitelma tulevaa varten. Ota luovuutesi käyttöön koko loistossaan.

 

OINAS

Kokeile jotain uutta. Ota opiksi kokeneemmilta ja kuuntele heidän neuvojaan. Älä anna kenenkään syyllistää sinua hauskanpidosta.

 

HÄRKÄ

Kaikki on kiinni omasta asenteestasi tänään. Pidä tunteesi hallinnassasi, niin et joudu vaikeuksiin. Kerro, mitä toivot tulevalta.

 

KAKSONEN

Kutsu kaverit koolle. On aika päivittää kuulumisia ja haaveilla tulevasta. Älä tee mitään harkitsematonta tunnekuohun vallassa.           

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla