Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja toimi sinulle tärkeän asian puolesta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin tänään. Älä jätä hyvää tilaisuutta käyttämättä.

 

LEIJONA

Älä stressaa turhista pikkujutuista. Etene asioissa hitaasti, mutta rauhallisesti. Liian suuret lupaukset ajaisivat sinut vain ongelmiin.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Lähde tapamaan vanhaa ystävää tai rentoudu omissa oloissasi, jos et pääse matkalle. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Älä luovu leikistä liian aikaisin, vaikka takaiskuja sattuisikin kohdalle. On tärkeää, että muut voivat luottaa sinuun. Näytä olevasi tosissasi.

 

SKORPIONI

Pidä matalaa profiilia. On aika unohtaa vanhat kaunat ja siirtyä asioissa eteenpäin. Päästä irti menneisyyden lastista.

 

JOUSIMIES

Anna tunteidesi näkyä. Nyt on aika korjata muutama rahaan liittyvä asia kohdalleen. Älä kuluta vain vaikutuksen tehdäksesi.

 

KAURIS

Ole oma-aloitteinen, sillä se kantaa tänään pitkälle. On aika tehdä muutoksia rutiineihisi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi. Ylilyönnit jäisivät vain harmittamaan sinua. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin ja asioihin, jotka ovat sinun päätösvallassasi.

 

KALAT

Käytä mielikuvitustasi. Sinun on aika laatia toimintasuunnitelma tulevaa varten. Ota luovuutesi käyttöön koko loistossaan.

 

OINAS

Kokeile jotain uutta. Ota opiksi kokeneemmilta ja kuuntele heidän neuvojaan. Älä anna kenenkään syyllistää sinua hauskanpidosta.

 

HÄRKÄ

Kaikki on kiinni omasta asenteestasi tänään. Pidä tunteesi hallinnassasi, niin et joudu vaikeuksiin. Kerro, mitä toivot tulevalta.

 

KAKSONEN

Kutsu kaverit koolle. On aika päivittää kuulumisia ja haaveilla tulevasta. Älä tee mitään harkitsematonta tunnekuohun vallassa.           

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.