Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja toimi sinulle tärkeän asian puolesta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin tänään. Älä jätä hyvää tilaisuutta käyttämättä.

 

LEIJONA

Älä stressaa turhista pikkujutuista. Etene asioissa hitaasti, mutta rauhallisesti. Liian suuret lupaukset ajaisivat sinut vain ongelmiin.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Lähde tapamaan vanhaa ystävää tai rentoudu omissa oloissasi, jos et pääse matkalle. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Älä luovu leikistä liian aikaisin, vaikka takaiskuja sattuisikin kohdalle. On tärkeää, että muut voivat luottaa sinuun. Näytä olevasi tosissasi.

 

SKORPIONI

Pidä matalaa profiilia. On aika unohtaa vanhat kaunat ja siirtyä asioissa eteenpäin. Päästä irti menneisyyden lastista.

 

JOUSIMIES

Anna tunteidesi näkyä. Nyt on aika korjata muutama rahaan liittyvä asia kohdalleen. Älä kuluta vain vaikutuksen tehdäksesi.

 

KAURIS

Ole oma-aloitteinen, sillä se kantaa tänään pitkälle. On aika tehdä muutoksia rutiineihisi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi. Ylilyönnit jäisivät vain harmittamaan sinua. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin ja asioihin, jotka ovat sinun päätösvallassasi.

 

KALAT

Käytä mielikuvitustasi. Sinun on aika laatia toimintasuunnitelma tulevaa varten. Ota luovuutesi käyttöön koko loistossaan.

 

OINAS

Kokeile jotain uutta. Ota opiksi kokeneemmilta ja kuuntele heidän neuvojaan. Älä anna kenenkään syyllistää sinua hauskanpidosta.

 

HÄRKÄ

Kaikki on kiinni omasta asenteestasi tänään. Pidä tunteesi hallinnassasi, niin et joudu vaikeuksiin. Kerro, mitä toivot tulevalta.

 

KAKSONEN

Kutsu kaverit koolle. On aika päivittää kuulumisia ja haaveilla tulevasta. Älä tee mitään harkitsematonta tunnekuohun vallassa.           

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi tänään. Rikas mielikuvituksesi voi pelastaa sinut hankalasta tilanteesta ja avata uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Satsaa enemmän kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. Lähipiirisi tarvitsee sinua, joten järjestä heille aikaa. Järkeilyllä pääset pitkälle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi sekoittaa ajatuksiasi. Olet tekemässä päätöstä, josta et selviä ilman kylmiä hermoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VAAKA

Lähde mukaan auttamaan kiinnostavan projektin pariin. Eleesi huomataan ja sitä arvostetaan ympärilläsi. Viehätysvoimasi on huipussaan.

 

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan idean kanssa. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Hoida työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Ripeys on tänään valttia, sillä loppupäivällä on sinulle mukavampaa annettavaa.

 

KAURIS

Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi. Saatat tulla tehneeksi höyrypäissäsi jotain, mitä kadut jälkeenpäin. Tee ratkaisut kylmään järkeen luottaen.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Erityisesti rahan kanssa on parasta pitää jalat maassa. Säästä suuret hankinnat toiseen kertaan.

 

KALAT

Tarjoa osaamistasi ja ideoitasi apuna muille. Saatat pelastaa kaverisi päivän eleelläsi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sotkea suunnitelmiasi. Pidä pää kylmänä ja ajatukset olennaisessa. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Älä jää väittämään vastaan. Haluat saada asioita tehtyä, eikä nyt ole aika tarttua pikkuseikkoihin. Kanna vastuu teoistasi joka tilanteessa.

 

KAKSONEN

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Ole suora sanoissasi ja uskalla vaatia muilta samaa. Rehellisyys auttaa hankalan tilanteen setvimisessä.  

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Olet pääsemässä asioissa eteenpäin ja liikkumassa kohti jännittäviä käänteitä. Älä anna valtaa negatiivisille tunteille.

 

LEIJONA

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Varmista, ettei kukaan ole aikeissa manipuloida sinua. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Muuta asiat, jotka eivät istu omiin näkemyksiisi. Seuraa toiveitasi ja halujasi loppuun asti.

 

VAAKA

Suuntaa sinne, minne nenäsi vie sinut. Etsi elämääsi lisää vapautta ja ilon tunnetta. Pääset tavoitteisiisi helposti, jos unohdat stressin omaan arvoonsa.

 

SKORPIONI

Älä anna vihan ottaa valtaa. Pääset näpäyttämään sinua loukannutta ihmistä ennemmin tai myöhemmin. On aika tähdätä täydellisyyteen.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi tarkkaan kohteeseen, niin saat enemmän aikaan. Tänään on satsattava etenkin raha-asioihin. Ota vahvuutesi käyttöön.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä hankaliin ihmisiin ja negatiivisiin ajattelumalleihin. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin voit luottaa. Mielipiteiden vaihtaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Pidä hyvää huolta raha-asioista ja terveydestäsi. Hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. On loistava hetki uuden projektin aloittamiselle.

 

KALAT

Pidä silmät auki pahantahtoisten ihmisten varalta. Kyseenalaista kaikki, niin säästyt turhilta kolhuilta. Liikkeellä on nyt kaikenlaista porukkaa.

 

OINAS

On aika istua suunnittelemaan tulevaa. Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin jaat ajatuksesi muiden kanssa. Läheiselläsi saattaa olla sinulle moitteita.

 

HÄRKÄ

Muutokset tekevät hyvää. Älä silti hyppää täysin sokkona tuntemattomaan. Erityisesti rahakysymyksissä on tehtävä taustatyötä.

 

KAKSONEN

Tee se, mikä sinun on tehtävä. Pidä ennen kaikkea kiinni sovituista jutuista. Älä anna kenenkään syyllistää sinua toimimaan.