Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Juttutuokio ystävän tai työkaverin kanssa avaa silmäsi. Sinulta on jäänyt jotain olennaista huomaamatta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Päivä tuo mukanaan paljon uutta. Ota kaikki vastaan avoimin sylin. Ennakkoluulottomuus vie sinut seikkailuun ja kohti kiinnostavia tuttavuuksia.

 

LEIJONA

Älä ryntää tekemään muutoksia ihan vielä. Odota otollista hetkeä. Sinun on ensin selvitettävä itsellesi, mitä haluat tulevalta.

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin tänään. Anna asioille aikaa kehittyä ja keskity tarkkailemaan. Kärsivällisyys saa palkkansa.

 

VAAKA

Päämääräsi ovat sinulle selvät. Sinun on kuitenkin joustettava muutamasta yksityiskohdasta, jos aiot päästä perille. Älä ole liian jyrkkä.

 

SKORPIONI

Joku vetää huomiosi sivuraiteille. Karismaattista tyyppiä voi olla vaikea vastustaa. Ole tarkkana tyhjien lupausten varalta.

 

JOUSIMIES

Satsaa itseesi. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiselle. Pidä huoli siitä, että tietosi tulevat luotettavasta lähteestä.

 

KAURIS

Anna kodillesi uusi ilme pienillä muutoksilla. Läheiselläsi on sinulle kerrottavaa. On aika istua alas juttelemaan tulevaisuudesta.

 

VESIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Sukulaiset ja perheenjäsenet tuovat päivääsi yllätyksiä. Ole maltillinen rahankäytön suhteen.

 

KALAT

Ota luovuutesi käyttöön myös raha-asioissa. Tarvitset uusia ratkaisuja tuttuihin tilanteisiin. Anna romantiikalle tilaa.

 

OINAS

Riitely ei johda mihinkään. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluat löytää ratkaisuja tilanteeseen. Satsaa kaikkesi peliin ihmissuhteissa.

 

HÄRKÄ

Päivä sisältää tunteiden ilotulitusta. Hoida käytännön asiat nopeasti ja kylmähermoisesti. Älä ota paineita muiden miellyttämisestä.   

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Älä masennu pikkujutusta. Muista asioiden tärkeysjärjestys tekemättä kärpäsestä härkästä. Moni asia on tänään kiinni vain omasta asenteestasi.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Valitse sanasi huolellisesti etenkin uusien tuttavuuksien seurassa. Varovaisuudella pääsee tänään pitkälle.

 

NEITSYT

Tiedossa on viime hetken muutoksia. Ole valmis tekemään nopeita ratkaisuja, vaikka tarkkaa tietoa tulevasta ei olisi tarjolla. Kulje virran mukana.

 

VAAKA

Tartu kohdallesi osuneeseen haasteeseen. Uudet tuulet vievät sinua oikeaan suuntaan. Älä päästä itseäsi tänään liian helpolla.

 

SKORPIONI

Saat loistavan idean, jota on syytä kehittää eteenpäin. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja stressi kaukana.

 

JOUSIMIES

Käänny kaverin puoleen, kun neuvojen tarve iskee. Yhdessä juonimalla keksitte loistosuunnitelman ongelman ratkaisemiseksi. Jotain tärkeää muistuu mieleesi.

 

KAURIS

Ihmissuhteet kaipaavat kriittistä tarkastelua. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Keskustelemalla ratkaisuja alkaa löytyä.

 

VESIMIES

Satsaa itseesi. Olet ansainnut nyt jotain ekstraa, oli kyse sitten reissusta tai laiskottelusta. Anna negatiivisten puheiden jäädä taustahuminaksi.

 

KALAT

Ota kaikki keinot käyttöön. Sinun on parasta selvittää asiat pohjamutia myöten tänään, jotta epäselvyyksiä ei jäisi. Sisusi vie sinut läpi esteistä.

 

OINAS

Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Keskustelut karkaavat sivupoluille etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä. Yritä pitää pää kylmänä.

 

HÄRKÄ

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Kaikki eivät tue suunnitelmiasi, etkä voi asialle mitään. Uskalla tehdä omat ratkaisusi muista riippumatta.

 

KAKSONEN

Satsaa itseesi ja opi uutta. Nyt on hyvä hetki innostua uudesta urheilulajista ja ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Romantiikka voi päästä yllättämään.   

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Olet saattanut unohtaa jotain tärkeää, josta saat tänään muistutuksen. Päivä on täynnä yllättäviä käänteitä. Pidä silmät auki.

 

RAPU

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Yllätät vedollasi sekä itsesi että läheisesi. Anna tunteidesi näkyä niitä turhaan häpeilemättä.

 

LEIJONA

Joudut vastakkain voimakastahtoisen ihmisen kanssa. Tiedä arvosi, äläkä anna hänen jyrätä ylitsesi. Pidä maalaisjärki mukana joka käänteessä.

 

NEITSYT

Älä jää yksin epäilystesi kanssa, vaan jaa epävarmuuden tunteet läheisesi kanssa. Ilman puhdistaminen tekee hyvää. Panosta ihmissuhteissa vakauteen.

 

VAAKA

Ole parhaimmillasi. Tarvitset energiaa ja voimakasta tahtoa päivän haasteet selättääksesi. On aika tehdä terveellisiä muutoksia rutiineihisi.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi asioissa ja keskustele ongelmista hermostumatta. Luovuutesi pääsee tänään oikeuksiinsa. Ylität itsesi tavalla tai toisella.

 

JOUSIMIES

Uskalla olla esillä ja ylpeä aikaansaannoksistasi. Ota opiksi menneistä, niin vältyt putoamasta vanhaan tuttuun ansaan. Älä tuhlaa tänään rahaa.

 

KAURIS

Etene asioissa omassa tahdissasi. Joku lataa sinulle ehkä paineita, mutta pidä pää kylmänä kaikesta huolimatta. Tiedät, mitä olet tekemässä.

 

VESIMIES

Ota asioista selvää kyselemällä ja kuuntelemalla vaistoasi. Älä hyväksy saamaasi tarjousta, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä. Pidä huolta itsestäsi.

 

KALAT

Lähde mukaan uuteen projektiin tai tutustu ihmisiin. Mahdollisuutesi ovat nyt laajat. Onni on puolellasi erityisesti ihmissuhderintamalla.

 

OINAS

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin. Työtapaaminen poikii sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

HÄRKÄ

Selvitä asiat kasvokkain asianomaisten kanssa. Älä jätä mitään hämärän peittoon tänään. On aika kääntää sivua ja aloittaa puhtaalta pöydältä.