Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Juttutuokio ystävän tai työkaverin kanssa avaa silmäsi. Sinulta on jäänyt jotain olennaista huomaamatta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Päivä tuo mukanaan paljon uutta. Ota kaikki vastaan avoimin sylin. Ennakkoluulottomuus vie sinut seikkailuun ja kohti kiinnostavia tuttavuuksia.

 

LEIJONA

Älä ryntää tekemään muutoksia ihan vielä. Odota otollista hetkeä. Sinun on ensin selvitettävä itsellesi, mitä haluat tulevalta.

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin tänään. Anna asioille aikaa kehittyä ja keskity tarkkailemaan. Kärsivällisyys saa palkkansa.

 

VAAKA

Päämääräsi ovat sinulle selvät. Sinun on kuitenkin joustettava muutamasta yksityiskohdasta, jos aiot päästä perille. Älä ole liian jyrkkä.

 

SKORPIONI

Joku vetää huomiosi sivuraiteille. Karismaattista tyyppiä voi olla vaikea vastustaa. Ole tarkkana tyhjien lupausten varalta.

 

JOUSIMIES

Satsaa itseesi. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiselle. Pidä huoli siitä, että tietosi tulevat luotettavasta lähteestä.

 

KAURIS

Anna kodillesi uusi ilme pienillä muutoksilla. Läheiselläsi on sinulle kerrottavaa. On aika istua alas juttelemaan tulevaisuudesta.

 

VESIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Sukulaiset ja perheenjäsenet tuovat päivääsi yllätyksiä. Ole maltillinen rahankäytön suhteen.

 

KALAT

Ota luovuutesi käyttöön myös raha-asioissa. Tarvitset uusia ratkaisuja tuttuihin tilanteisiin. Anna romantiikalle tilaa.

 

OINAS

Riitely ei johda mihinkään. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluat löytää ratkaisuja tilanteeseen. Satsaa kaikkesi peliin ihmissuhteissa.

 

HÄRKÄ

Päivä sisältää tunteiden ilotulitusta. Hoida käytännön asiat nopeasti ja kylmähermoisesti. Älä ota paineita muiden miellyttämisestä.   

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Saat ihmeitä aikaan myös pienellä budjetilla. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta.

 

NEITSYT

Lähde reissuun tai tapaamaan vanhoja kavereita. Radikaali muutos arkirutiineihisi olisi paikallaan. Pakka kaipaa nyt sekoittamista.

 

VAAKA

Auta ventovierasta, niin omakin päiväsi kirkastuu kertaheitolla. Hyvän tahdon eleelläsi on kauaskantoiset vaikutukset. Omista aikaa myös itsellesi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevaa yhdessä rakkaittesi kanssa. On aika haaveilla ilman rajoituksia. Kaiken ei tarvitse lähteä rahakysymyksistä.

 

JOUSIMIES

Vanha ystävä muistuttaa sinua menneistä. Olet jättänyt tietyt asiat jo taaksesi, ja hyvä niin. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

KAURIS

Pysyttele kotosalla ja käytä päivä mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Pakerrat paljon energiaa vievän homman parissa. On otollinen aika muutoksille.

 

VESIMIES

Satsaa verkostoihin ja ihmissuhteisiin. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Muista olla hyvä kuuntelija ja jättää tilaa myös muille.

 

KALAT

Tunnerikas selkkaus saa sinut epäröimään. Vältä lisädraama pysyttelemällä kaukana sotkuista, jotka eivät kuulu sinulle. Satsaa vakauteen ja tasapainoon.

 

OINAS

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt on loistava hetki solmia ystävyyksiä ja käydä kiinnostavia keskusteluja. Vilpittömyydellä pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi ihmiselle, jota asia koskee. Toivot näkeväsi elämässäsi muutoksia. Ensimmäinen askel on avautuminen.

 

KAKSONEN

Satsaa sinulle tärkeään projektiin niin paljon voimavarojasi kuin mahdollista. Pian pääset nauttimaan panostuksesi tuloksista.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä. Kokeile tehdä asiat eri tavalla, niin löydät itsestäsi uusia puolia. Pidä huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Liian pikaiset johtopäätökset tietävät ongelmia. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan ja muokkaa suunnitelmiasi tilanteeseen sopiviksi.

 

NEITSYT

Tee muutoksia sinne, missä niitä tarvitaan. Etsi tasapainoa arkeesi. Hoida pitkään sinua kiusannut ongelma pois päiväjärjestyksestä.

 

VAAKA

On aika hidastaa tahtia ja pohtia seuraavia siirtoja. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Tarvitset hyviä kontakteja.

 

SKORPIONI

Tunteet pääsevät patoutumaan, mistä ei seuraa mitään hyvää. Käy läpi vaihtoehtojasi ja tee fiksu päätös. Se ei välttämättä ole helpoimmasta päästä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa riski ja uskaltautua esille. Saat nyt paljon huomiota osaksesi, mikä ei ole huono juttu. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia kotiisi. Ihmissuhteesi kiittää, kun pääset stressittömämpään ympäristöön. Hyvinvointisi on panoksen arvoinen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana, kun ystävä pyytää sinulta apua pulmaansa. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan kuvioon, joka ei tunnu mukavalta. Tarjoa tukea neuvojen muodossa.

 

KALAT

Sinulla on kiinnostavia ideoita, joilla voit saada suuria aikaan. Etenkin raha-asioissa tapahtuu nyt paljon. Onni on puolellasi tänään.

 

OINAS

Kalenterisi täyttyy nyt nopeasti menoista. Tee parhaasi pysyäksesi sovitun budjetin rajoissa. Nyt ei ole hyvä hetki rahaongelmille.

 

HÄRKÄ

Saatat muuttaa tänään mielesi tärkeän asian suhteen. Ole itsellesi armollinen. Kieltäydy rohkeasti, jos se tuntuu oikealta vastaukselta.

 

KAKSONEN

Hemmottele itseäsi ja kaunista kotiasi. Pienillä kohennuksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Olet tänään täydessä vedossa. Karismasi vetoaa tapaamiisi ihmisiin. Johtajan rooli lankeaa helposti sinulle tilanteessa kuin tilanteessa.