Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Juttutuokio ystävän tai työkaverin kanssa avaa silmäsi. Sinulta on jäänyt jotain olennaista huomaamatta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Päivä tuo mukanaan paljon uutta. Ota kaikki vastaan avoimin sylin. Ennakkoluulottomuus vie sinut seikkailuun ja kohti kiinnostavia tuttavuuksia.

 

LEIJONA

Älä ryntää tekemään muutoksia ihan vielä. Odota otollista hetkeä. Sinun on ensin selvitettävä itsellesi, mitä haluat tulevalta.

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin tänään. Anna asioille aikaa kehittyä ja keskity tarkkailemaan. Kärsivällisyys saa palkkansa.

 

VAAKA

Päämääräsi ovat sinulle selvät. Sinun on kuitenkin joustettava muutamasta yksityiskohdasta, jos aiot päästä perille. Älä ole liian jyrkkä.

 

SKORPIONI

Joku vetää huomiosi sivuraiteille. Karismaattista tyyppiä voi olla vaikea vastustaa. Ole tarkkana tyhjien lupausten varalta.

 

JOUSIMIES

Satsaa itseesi. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiselle. Pidä huoli siitä, että tietosi tulevat luotettavasta lähteestä.

 

KAURIS

Anna kodillesi uusi ilme pienillä muutoksilla. Läheiselläsi on sinulle kerrottavaa. On aika istua alas juttelemaan tulevaisuudesta.

 

VESIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Sukulaiset ja perheenjäsenet tuovat päivääsi yllätyksiä. Ole maltillinen rahankäytön suhteen.

 

KALAT

Ota luovuutesi käyttöön myös raha-asioissa. Tarvitset uusia ratkaisuja tuttuihin tilanteisiin. Anna romantiikalle tilaa.

 

OINAS

Riitely ei johda mihinkään. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluat löytää ratkaisuja tilanteeseen. Satsaa kaikkesi peliin ihmissuhteissa.

 

HÄRKÄ

Päivä sisältää tunteiden ilotulitusta. Hoida käytännön asiat nopeasti ja kylmähermoisesti. Älä ota paineita muiden miellyttämisestä.