Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille, joita erikoinen tilanne tuo. Sinulta on ehkä jäänyt merkittävä kortti käyttämättä. Ennakkoluulottomuus vetää ihmisiä puoleesi.

KAKSONEN

Kuuntele tarkkaan, mitä saamasi tarjous pitää sisällään. Kaikki ei ole nyt sitä, miltä näyttää. Älä haksahda uskomaan kauniita, mutta perusteettomia lupauksia.

RAPU

Kokeile tehdä asiat eri tavalla. Mielikuvitus on paras aseesi tylsistymistä ja arjen puuroutumista vastaan. On aika ottaa riski.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Käänny kokeneemman ihmisen puoleen. Muutama neuvo olisi nyt paikallaan. Kuuntele ja ota harkitaan myös epätavallisilta kalskahtavat vinkit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Uskalla tuoda itseäsi esille. Kätesi ulottuvilla on lupaavia mahdollisuuksia, joihin on vain osattava tarttua. Älä anna epävarmuuden puuskan pidätellä sinua.

VAAKA

Vältä turhaa draamaa. Valikoi sanasi huolella ja tarjoa anteliaasti apuasi ihmiselle, joka on hankalassa tilanteessa. Perhe ja ystävät ovat nyt etusijalla.

SKORPIONI

Ole oma-aloitteinen. Näyttämällä itse esimerkkiä saat aikaan jotain konkreettista. Älä jää toimettomina kritisoivien joukkoon.

JOUSIMIES

Järjestä poikkeustilanteesta huolimatta jotain hauskaa odotettavaa itsellesi ja kaveripiirillesi. Kekseliäs yhteistempaus voi olla juuri sitä, mitä nyt tarvitset.

KAURIS

Pidä mielesi avoimena. Joku houkuttelee sinua nyt mukaansa riskialttiiseen kuvioon. Kysele lisää ja ole terveen kriittinen ennen kuin päätät mitään.

VESIMIES

Tietoa on nyt tarjolla. Tutkiskele vaihtoehtojasi ja kuuntele itseäsi. Pieni muutos arkirutiineihisi saa aikaa merkittävän muutoksen mielialassasi.

KALAT

On aika lähteä liikkeelle. Päivä tuo mukanaan tunnelmaa latistavan uutisen. Älä anna sen määrittää ilmapiiriä, vaan suuntaa huomiosi välillä muualle.

OINAS

Pitäydy käsikirjoituksessa. Nyt ei ole aika heittäytyä sinisilmäiseksi, sillä herkkäuskoisuudesta sakotetaan. Tarkista faktat ennen niiden eteenpäin jakamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla