Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Taloudellinen tilanteesi kaipaa nyt jatkuvaa tarkkailua. Älä anna houkutuksille periksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Saat tietoa, joka vaatii sulattelua. Älä pakota itseäsi asioissa eteenpäin liian varhain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset apua. Myötätunnon voimaa ei pidä aliarvioida. Yhteistyö vie tänään pitkälle.

 

LEIJONA

Älä anna muiden toilailujen pilata päivääsi. Muista asioiden tärkeysjärjestys. Ongelmia syntyy vasta silloin, jos unohdat tilanteen mittasuhteet.

 

NEITSYT

Tee pieniä myönnytyksiä, niin asiat sujuvat helpommin. Haet nyt ehkä uutta suuntaa muutoksien jälkeen. Kuuntele vaistoasi sekä hyvän tyypin neuvoja.

 

VAAKA            

On aika lähteä liikkeelle. Lyö mahdollisimman monta asiaa lukkoon tänään. Pikkujuttuihin ehdit kyllä palata myöhemminkin.

 

SKORPIONI

Lykkää liikkeelle positiivisia muutoksia. Erityisesti ihmissuhteet kaipaavat nyt huomiota ja läsnäoloa. Kuunteleminen on kaikista tärkein voimavarasi.

 

JOUSIMIES

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Työrintamalla on luvassa jotain merkittävää. Ole valmis toimimaan, kun alkaa tapahtua.

 

KAURIS

Ole avoin ehdotuksille, mutta seuraa omaa polkuasi. Ystävällisiä neuvoja satelee nyt joka suunnalta. On aika pohtia ryhtiliikettä rutiineihin.

 

VESIMIES

On aika asettaa itsellesi konkreettinen tavoite ja pysyä siinä. Älä anna latistavien kommenttien muuttaa mieltäsi. Tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi.

 

KALAT

Tänään on oltava tarkkana etenkin liikenteessä. Pieniä vahinkoja saattaa sattua pitkin päivää. Pidä silmällä myös omaisuuttasi.

 

OINAS

Lyhyt reissu olisi omiaan tuulettamaan ajatuksiasi. Tarvitset etäisyyttä asioihin erottaaksesi olennaiset seikat kaiken hälyn keskeltä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla