Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Pidä hermosi kurissa. Pysyttelemällä rauhallisena selätä päivän haasteet ongelmitta. Saatat joutua tänään napit vastakkain suuren persoonan kanssa.

OINAS

On aika ottaa riskejä. Etenkin ihmissuhteissa rohkeus kantaa pitkälle. Älä vain istu odottamassa, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

HÄRKÄ

Älä anna kenenkään painostaa sinua luopumaan periaatteistasi. Ole valmis keskustelemaan, mutta vaadi hyviä perusteluja myös muilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Omistaudu työasioille ja käytännön kysymyksille tänään. Joku lähipiiristäsi kaipaa nyt neuvoja. Järjestä hänelle aikaa heti, kun mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Sinun on aika lähteä liikkeelle. Pieniä takaiskuja on nyt luvassa. Älä anna niiden lannistaa, vaan suhtaudu niihin arvokkaina oppitunteina.

LEIJONA

Löydät itsestäsi nyt uusia puolia. Vahvuutesi pääsevät tänään oikeuksiinsa. On hyvä hetki laajentaa verkostojasi ja laatia suunnitelmia tulevaa varten.

NEITSYT

Mikään ei suju tänään suunnitelmien mukaan. Yllätyksiä tulee joka tuutista. Pidä hermosi kurissa ja ehdota parhaasi mukaan ratkaisuja ongelmakohtiin.

VAAKA

Nosta äänesi epäröimättä kuuluviin. Sinun on aika puhua toiveistasi ja odotuksistasi. Varmista, että olet läheisesi kanssa samoilla linjoilla.

SKORPIONI

Pysy liikkeessä. Nyt ei ole aika unohtua haaveilemaan. Sinulla on tärkeämpää tekemistä, joten sinnittele pitääksesi ajatuksesi olennaisessa.

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään hermostuttaa sinua turhaan. Joku käyttäytyy oikuttelevasti lähistölläsi, mikä voi käydä raskaaksi. Diplomaattinen asenne on nyt paras valttisi.

KAURIS

Pidä aikeesi omana tietonasi. Nyt on parasta pitää matalaa profiilia ja totutella pikkuhiljaa uuteen tilanteeseen. Saat hyvän idean, jota kannattaa kokeilla käytännössä.

VESIMIES

On hyvä hetki tehdä pieniä muutoksia kotiisi. Uusi järjestys tai kaappien tyhjennys voisi olla paikallaan. Avoimuus auttaa pitkälle ihmissuhteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla